Ford Focus 2019 με... καλλιτεχνικό καμουφλάζ

Gazzetta team
Ford Focus 2019 με... καλλιτεχνικό καμουφλάζ
Η Ford “πέταξε” τα γνωστά καμουφλάζ από το προσεχές Focus και κυκλοφορεί ένα περισσότερο διαφημιστικό αυτοκίνητο, χωρίς να κρύβει πολλές από τις σημαντικές λεπτομέρειες.

Εμφανείς είναι οι αλλαγές που θα υποστεί το ανανεωμένο Ford Focus στο αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε να κυκλοφορεί στους δρόμους ευρωπαϊκής χώρας, καθώς η Ford φαίνεται πως περνά σε ένα πιο... διαφημιστικό καμουφλάζ. Το Ford Focus 2019 εμφανίστηκε με ιδιαίτερα χρώματα και με το hashtag #timetofocus.

Από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πάντως, καταλαβαίνει κανείς και τις επιλογές των αισθητικών επεμβάσεων που έχουν γίνει. Η εμπρός γρίλια που είναι αυτό που μαγνητίζει τα βλέμματα εξ αρχής έχει μεγαλώσει και έχει διαφοροποιηθεί ελαφρώς, ως προς το σχήμα, ενώ τα φωτιστικά σώματα έχουν πιο ενδιαφέρον σχήμα. Πίσω τα φώτα είναι καμουφλαρισμένα και φαντάζουν πολύ φουτουριστικά, λεπτά και με στυλ όπως είναι, ωστόσο προφανώς θα είναι κάπως διαφορετικά στην τελική έκδοση.

Το νέο Ford Focus θα “πατάει” πάνω σε μια προσαρμόσιμη παγκόσμια πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί και στο Ford Kuga, έτσι αναμένεται μικρή διαφοροποίηση όσον αφορά το μέγεθος. Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν διαρρεύσει πάντως το μεταξόνιο θα αυξηθεί κατά 5 εκατοστά, κάτι που συνήθως μεταφράζεται σε επιπλέον χώρος για τους πίσω επιβάτες.

Οι κινητήρες αναμένεται να είναι οι δύο υπερτροφοδοτούμενοι βενζίνης 1,0 και 1,5 λίτρου και ο πετρελαιοκινητήρας 1,5 λίτρου. Οι εκδόσεις αναμένεται να είναι αρκετές με τα δυνατότερα σύνολα να εφοδιάζονται και με τετρακίνηση, ενώ το Focus Active θα αποτελεί την πιο… SUV επιλογή του μοντέλου. Το νέο Ford Focus θα διατίθεται το δεύτερο μισό του 2019.

Φωτογραφίες: Autoevolution.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!