Στις νέες εκθέσεις Citroen θα θέλεις να εγκατασταθείς μόνιμα!

Gazzetta team
Στις νέες εκθέσεις Citroen θα θέλεις να εγκατασταθείς μόνιμα!
Ολοκληρωτικά μεταμορφωμένα θα είναι τα καταστήματα της Citroen σε λίγο καιρό με στόχο να μεταφέρουν τους υποψήφιους πελάτες στο εσωτερικό ενός μοντέρνου κι σύγχρονου σπιτιού.

Σημαντική ανανέωση σχεδιάζει η Citroen για τα καταστήματα της, σε διεθνές επίπεδο, στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης στην εξυπηρέτηση πελατών, από τη γαλλική φίρμα.

Το συγκεκριμένο project έχει ονομαστεί “La Maison Citroen” και αν κρίνουμε από τις εικόνες ο τίτλος είναι επιτυχημένος καθώς τα νέα καταστήματα, θυμίζουν ευάερα, μοντέρνα loft των σύγχρονων μεγαλουπόλεων. Όπως είναι φυσικό η ιδέα ξεκίνησε από το Παρίσι και πλέον το “La Maison Citroen” εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες. Ήδη τον Νοέμβριο άνοιξαν άλλα δύο καταστήματα με αυτή την αισθητική, ένα ακόμη στο Παρίσι και ένα στην Κολομβία.

Το 2018 θα ανοίξουν ακόμη τριάντα τέτοια καταστήματα. Για την Ελλάδα ωστόσο εκείνο που έχει σημασία, καθώς το “La Maison Citroen” μπορεί να καθυστερήσει, είναι πως συνολικά τα καταστήματα της φίρμας σε όλο της το δίκτυο θα αναμορφωθούν σημαντικά. Η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2019 και έχει ήδη αρχίσει καθώς επί ευρωπαϊκού εδάφους και κυρίως στη Γαλλία, υπάρχουν ήδη 90 καταστήματα που έχουν προσαρμοστεί στις αλλαγές της εικόνας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!