Από 44.350€ το Opel Insignia GSi των 260 ίππων (pics)

Gazzetta team
Από 44.350€ το Opel Insignia GSi των 260 ίππων (pics)
H κορυφαία μέχρι στιγμής έκδοση του μεσαίου οικογενειακού της Opel ξεκίνησε να διατίθεται και στη χώρα μας, με στάνταρ αυτόματο σασμάν οκτώ σχέσεων και τετρακίνηση.

Για τους οικογενειάρχες που θέλουν να συνδυάσουν κορυφαία ασφάλεια, χώρους και δυναμικές επιδόσεις σε ένα μόνο αυτοκίνητο, η Opel προσφέρει το νέο Insignia GSi με ένα τετρακύλινδρο τούρμπο μοτέρ των 2.0 λίτρων και των 260 ίππων, μαζί με ροπή στρέψης 400 Nm. Το σύνολο προσφέρει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 7,3 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα και συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα αυτόματο σασμάν των οκτώ σχέσεων, με paddles στο τιμόνι.

Η ισχύς περνά στο δρόμο μέσω ενός προσαρμοζόμενου συστήματος τετρακίνησης AWD με Torque Vectoring (έλεγχο κατανομής ροπής) και τα ελαστικά με τα οποία «βγαίνει» το μοντέλο είναι Michelin Pilot Sport 4 S, προσφέροντας υψηλή πρόσφυση. Η κατανάλωση καυσίμου σύμφωνα με τις επίσημες τιμές που ανακοινώνονται είναι 8,6 λίτρα κατά μέσο όρο και οι εκπομπές ρύπων στα 197 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο. Χάρη στο μηχανοτρονικό πλαίσιο FlexRide, το Insignia GSi μπορεί και μεταμορφώνεται από έναν ακούραστο χιλιομετροφάγο σε ένα απολαυστικό μηχάνημα οδήγησης.

Η μονάδα ελέγχου μεταβάλλει την απόκριση στο γκάζι, τις αλλαγές στις σχέσεις του κιβωτίου και το σύστημα διεύθυνσης. Οι τρεις επιλογές Standard, Tour και Sport δίνουν την ευκαιρία στον οδηγό να κάνει την κάθε διαδρομή του πιο απολαυστική, ανάλογα με τις συνθήκες. Στο πακέτο, προσθέστε και τα κορυφαία φρένα της Brembo που αναλαμβάνουν την αποτελεσματική πέδηση του οικογενειακού σπορ μοντέλου σε κάθε περίπτωση. Οι τιμές του Opel Insignia GSi με τον βενζινοκινητήρα των 260 ίππων στην ελληνική αγορά ξεκινούν από τις 44.350€, με πολύ πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφαλείας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!