Σπορ χαρακτήρας για το Skoda Kodiaq Sportline (pics)

Gazzetta team
Σπορ χαρακτήρας για το Skoda Kodiaq Sportline (pics)
Με πιο επιθετική εμφάνιση που θυμίζει ελαφρώς έκδοση RS, το SUV της Skoda αποκτά περισσότερο στυλ χωρίς να χάνει τα προτερήματα που το έκαναν αγαπητό μέχρι σήμερα.

Υπάρχουν φήμες ότι η Skoda δουλεύει πάνω σε μια RS έκδοση του Kodiaq, όμως όποιος δεν μπορεί να περιμένει και θέλει κάτι πιο σπορ, ήρθε η νέα Sportline που προσθέτει στυλ στο τσεχικό SUV.

Συνδυάζεται μόνον με τις πλούσιες από πλευράς εξοπλισμού εκδόσεις και επιπροσθέτως, φέρει ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, μαύρες λεπτομέρειες σε μάσκα, καθρέπτες και προφυλακτήρες, αλλά και σκούρα κρύσταλλα παραθύρων.

Στο εσωτερικό συναντάμε επενδύσεις αλκαντάρα, σπορ καθίσματα, απομίμηση ανθρακονημάτων στα πλαστικά και πακέτο φωτισμού LED.

Η μεγάλη οθόνη αφής των 9,2 ιντσών είναι εδώ και υπάρχουν αρκετά πολυτελή στοιχεία, όπως οι ηλεκτρικές ρυθμίσεις των καθισμάτων ή η ηλεκτρική λειτουργία της πόρτας του πορτμπαγκάζ.

Η έκδοση Sportline διατίθεται με πληθώρα κινητήρων του Kodiaq, όπως ο 1.4 TSI βενζίνης με 150 ίππους, ο 2.0 TSI με 180 ίππους και τον 2.0 TDI πετρελαίου με 150 ή 190 άλογα. Στάνταρ σε όλα τα μοτέρ θα είναι η τετρακίνηση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!