TVAN, το τρέιλερ για να επιβιώσεις παντού! (pics & vid)

Gazzetta team
TVAN, το τρέιλερ για να επιβιώσεις παντού! (pics & vid)
Η Track Trailer είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Αυστραλία και τροποποιεί τρέιλερ ώστε να προσφέρουν τις ανέσεις ενός μικρού σπιτιού.

Αν εισαι λάτρης της περιπέτειας, του κάμπινγκ και των διακοπών μακριά από τις ανέσεις του ξενοδοχείου, το TVAN της Track Trailer είναι μια επιλογή που δεν μπορείς να μην σε συναρπάσει.

Η Track Trailer εδρεύει στην Αυστραλία και από τη δεκαετία του 80 εξειδικεύεται στην μετατροπή τρέιλερ για διακοπές πιο κοντά στη φύση. Πλέον έχει εξελίξει τόσο το συγκεκριμένο κομμάτι που τα προϊόντα της έχουν διευρύνει το φάσμα των υπηρεσιών και των λύσεων καλύπτοντας από διακοπές, μέχρι επιβίωση σε συνθήκες… αποκάλυψης.

Το νεότερο μέλος της γκάμας μοντέλων είναι το TVAN ΜΚ5. Τελευταίας γενιάς επιλογές, υλικά και κατασκευή του έχουν χαρίσει ήδη βραβεία σε σχετικές ψηφοφορίες. Το νέο TVAN κάνει τους δημιουργούς του υπερήφανους για την ποιότητα κατασκευής αλλά και για ορισμένες λεπτομέρειες που έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με τους προκατόχους του.

Αυτές είναι η κουζίνα που αγγίζει τα όρια της πολυτέλειας και «στριμώχνεται» σε ένα ντουλάπι πριν ξεδιπλωθεί και γίνει σαν ένα μικρό δωμάτιο κάτω από την τέντα, αλλά και η πρόσβαση στο διπλό άνετο κρεβάτι που κοιμίζει δύο ανθρώπους. Ούτε μισό εκατοστό δεν αφήνεται ανεκμετάλλευτο όπως είναι κατανοητό, σε τέτοιου είδους κατασκευές και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά δεδομένου πως το TVAN παρέχει δυνατότητες αυτονομίας σε ρεύμα και νερό για πολλές ημέρες.

Επιπλέον το στήσιμο και η αποσυναρμολόγηση είναι παιχνιδάκι όπως λένε οι Αυστραλοί και τους πιστεύουμε καθώς ένα video διάρκειας μικρότερης των πέντε λεπτών είναι αρκετό να μας πείσει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!