Με 177 ίππους το κορυφαίο Opel Grandland X

Gazzetta team
Με 177 ίππους το κορυφαίο Opel Grandland X
Ένας ντίζελ κινητήρας των 2.0 λίτρων μαζί με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων θα κινούν την πιο ισχυρή έκδοση του νέου SUV της Opel.

Μέχρι σήμερα, το Opel Grandland X ήταν διαθέσιμο με ένα μοτέρ βενζίνης 1.2 λίτρων των 130 ίππων και ένα «πετρέλαιο» των 1.6 λίτρων με 120 ίππους, όμως πλέον θα διατίθεται και με έναν ακόμη κινητήρα. Θα έχει κυβισμό 2.0 λίτρων και θα πηγαίνει «πακέτο» αποκλειστικά με ένα αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων, ενώ η απόδοσή του θα βρίσκεται στα 177 άλογα με 400 Nm ροπή στρέψης.

Οι επιδόσεις σύμφωνα με την Opel θα είναι σβέλτες και θα ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 9,1 δευτερόλεπτα, πριν «τερματίσει» στα 214 χλμ./ώρα της τελικής. Η κατανάλωση καυσίμου έχει διατηρηθεί κάτω από τα 5,0 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, στις επίσημες μετρήσεις (4,9 lt/100km).

Η κορυφή ωστόσο δεν έρχεται μόνο από τον ισχυρότερο κινητήρα, καθώς η έκδοση εξοπλισμού Ultimate που θα διατίθεται, θα είναι η πιο πλούσια στην γκάμα.

Το σπορ και κομψό SUV εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο με τις αλουμινένιες δίχρωμες (BiColor) 19άρες ζάντες και τις ασημί ράγες οροφής. Επιπλέον, premium εργονομικά καθίσματα, δερμάτινη ταπετσαρία, το premium ηχοσύστημα, AFL LED φώτα και πολυάριθμα, υπερσύγχρονα συστήματα υποστήριξης και infotainment υπόσχονται υψηλά επίπεδα άνεσης και ευεξίας. Αναμένουμε την τιμή του για την ελληνική αγορά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!