Πραγματικά σπορ το νέο Hyundai Veloster

Gazzetta team
Πραγματικά σπορ το νέο Hyundai Veloster
Τον Ιανουάριο, περιμένουμε να δούμε και επίσημα την παρουσίαση του νέου Veloster από τη Hyundai, στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ των ΗΠΑ.

Το Hyundai Veloster είναι ένα ιδιαίτερο μικρό κουπέ που προκαλεί αίσθηση με το χαρακτήρα και την εμφάνισή του. Η νέα του γενιά είναι σχεδόν έτοιμη και θα παρουσιαστεί επίσημα τον ερχόμενο Ιανουάριο, στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ των ΗΠΑ.

Από όλες τις φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας, δεν μπορούμε να διακρίνουμε σωστά το σχέδιο του μοντέλου λόγω της σκοτεινής εικόνας και του έντονου καμουφλάζ. Επίσης, η Hyundai αποφεύγει να δείξει τη δεξιά πλευρά του οχήματος, εκεί που στην προηγούμενη γενιά υπήρχε και μια πίσω πόρτα που άνοιγε σε αντίθετη πλευρά.

Φήμες, λένε ότι θα διατηρηθεί καθώς πρόκειται για το σήμα κατατεθέν του Veloster, όμως δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες. Τα μοτέρ που θα εφοδιαστεί θα είναι βενζίνης με κυβισμό 1.4, 1.6 και 2.0 λίτρων, όλα με τούρμπο.

Οι δύο πρώτοι θα αποδίδουν 140 και 177 ίππους αντίστοιχα και ο δίλιτρος θα προέρχεται από το κορυφαίο Hyundai i30 N, χωρίς να γνωρίζουμε την απόδοση που θα ρυθμιστεί για το μικρό κουπέ. Στο σπορ χάτσμπακ, αποδίδει 250 ή 275 ίππους. Περιμένουμε δύο επιλογές και στα κιβώτια, ένα χειροκίνητο εξάρι και ένα αυτόματο επτάρι τύπου διπλού συμπλέκτη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!