Tετρακίνητη λιμουζίνα το νέο Range Rover SVAutobiography (pics)

Gazzetta team
Tετρακίνητη λιμουζίνα το νέο Range Rover SVAutobiography (pics)
Η πιο πολυτελής έκδοση του Range Rover αποκαλύφθηκε λίγο πριν την έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες και προσφέρεται για... προεδρικές μετακινήσεις!

Πρόσφατα, το Range Rover ανανεώθηκε και η φίρμα πέρασε τις αλλαγές και στο κορυφαίο μοντέλο, το SVAutobiography. Κατασκευασμένο από το τμήμα Special Vehicle Operations (SVO) της Land Rover, η ποιότητα και η πολυτέλεια είναι σε επίπεδα λιμουζίνας. Στο πίσω μέρος δύο ανεξάρτητα καθίσματα-πολυθρόνες θα κρατήσουν ξεκούραστους τους επιβάτες και μπορούν να ρυθμιστούν με κλίση έως και 40%.

Υπάρχουν τα ειδικά υποπόδια που συναντάμε συχνά σε τέτοια μοντέλα και φυσικά είναι θερμαινόμενα-κλιματιζόμενα. Στάνταρ είναι και η λειτουργία μασάζ. Το Range Rover SVAutobiography προσφέρει και WiFi σε ταχύτητες LTE, ένα μικρό ψυγείο και δύο οθόνες αφής ψυχαγωγίας διάστασης δέκα ιντσών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν αυτή την έκδοση με τρία κινητήρια σύνολα.

Στη λίστα θα βρουν τον V8 των 5.0 λίτρων με τον κομπρέσορα, τον V8 των 4.4 λίτρων και το υβριδικό με τον κινητήρα τούρμπο των 2.0 λίτρων και τον ηλεκτροκινητήρα, με συνδυασμένη ισχύ στους 400 ίππους. Όλα τα μοτέρ εσωτερικής καύσης είναι βενζινοκίνητα. Με το λανσάρισμα του αυτοκινήτου στην έκθεση του Λος Άντζελες, θα έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!