Η Shell γεμίζει πρίζες τους ευρωπαϊκούς αυτοκινητόδρομους!

Gazzetta team
Η Shell γεμίζει πρίζες τους ευρωπαϊκούς αυτοκινητόδρομους!
Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των καυσίμων εκσυγχρονίζεται και επενδύει στην ηλεκτρική εποχή, με μια τεράστια συνεργασία που θα δημιουργήσει ένα δίκτυο ταχυφορτιστών σε ευρωπαϊκούς οδικούς άξονες.

Βλέποντας την αυτοκίνηση να γυρίζει προς το ρεύμα, η Shell δεν έμεινε... θεατής και γρήγορα έκανε κίνηση, επενδύοντας στη νέα εποχή. Τα οχήματα που θα κινούνται με καύσιμα θεωρείται ότι έχουν ημερομηνία λήξης και για αυτό η εταιρεία θα συνεργαστεί με την Ionity, που ιδρύθηκε από τις μεγαλύτερες μάρκες αυτοκινήτων στην Ευρώπη για να δημιουργηθεί ένα δίκτυο ταχυφορτιστών στους αυτοκινητόδρομους των χωρών.

Μέχρι το 2019, θα έχουν καλυφθεί περισσότεροι από 80 βασικοί οδικοί άξονες. Σύμφωνα με το Reuters, η Shell υποστηρίζει ότι οι φορτιστές των 350 kW που θα χρησιμοποιήσει, θα φορτίζουν τα αυτοκίνητα μέσα σε πέντε με οκτώ λεπτά. Αρχικά, θα εξυπηρετηθούν οι εξής χώρες: Βέλγιο, Βρετανία, Γαλλία, Τσεχία, Σλοβακία, Πολωνία, Ουγγαρία, Αυστρία, Ολλανδία και Σλοβενία ενώ μόλις τελειώσουν οι εργασίες, 20 ακόμη σταθμοί φόρτισης θα δημιουργηθούν στη Γερμανία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!