H Ford δίνει χρώμα στο Ka+

Gazzetta team
H Ford δίνει χρώμα στο Ka+
Οι νέες εκδόσεις Color Edition του νέου Ford Ka+ το κάνει περισσότερο νεανικό και ευχάριστο στο μάτι, φτιάχνοντας ένα στιλάτο, οικονομικό και πρακτικό αυτοκίνητο.

Έξι έντονα χρώματα, με μαύρες λεπτομέρειες και εντυπωσιακές αντιθέσεις χαρακτηρίζουν τις εκδόσεις Color Edition του Ford Ka+. Το οικονομικό και πρακτικό αυτοκίνητο της Μπλε Οβάλ εταιρείας διατίθεται με μεγαλύτερη πίσω αεροτομή, μαύρες ζάντες αλουμινίου διάστασης 15 ιντσών, οροφή και καλύμματα καθρεπτών σε μαύρο χρώμα, αυτοκόλλητα, μάσκα τύπου πλέγματος και ειδικά σήματα στα φτερά.

Το πεντάθυρο Ka+ είναι ευέλικτο, απολαυστικό στο δρόμο και οικονομικό στη χρήση, ενώ έχει ευρύχωρη καμπίνα και πορτμπαγκάζ. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του είναι οι 21 χώροι αποθήκευσης που... εκτοξεύουν την πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση! Η έκδοση Color Edition με την έντονη προσωπικότητα είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία και συνδυάζεται με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων Duratec με 85 ίππους, κατανάλωση 5,2 λίτρα αμόλυβδης ανά 100 χιλιόμετρα και εκπομπές CO2 στα 120 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Ford.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!