Από 25.980€ το νέο Subaru XV (pics & vid)

Gazzetta team
Από 25.980€ το νέο Subaru XV (pics & vid)
Το SUV της Subaru ήρθε και στην Ελλάδα και θα διατίθεται με δύο κινητήρες, μαζί με αρκετά επίπεδα εξοπλισμού για να διαλέξει ο υποψήφιος αγοραστής.

Διαθέσιμο είναι πλέον το νέο Subaru XV, που πρόσφατα ανανεώθηκε και έρχεται για να διεκδικήσει μερίδιο από την κατηγορία των κόμπακτ SUV.

Διατίθεται με δύο τετρακύλινδρους ατμοσφαιρικούς μπόξερ κινητήρες, έναν των 1.6 λίτρων με απόδοση 114 ίππους και έναν δίλιτρο με 156 ίππους ισχύ. Σε κάθε περίπτωση, η μετάδοση της κίνησης γίνεται και στους τέσσερις τροχούς, μέσα από ένα κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT).

Οι τιμές του ξεκινούν από τις 25.980€ για την έκδοση εξοπλισμού Pure και τον 1.6 κινητήρα, συνεχίζουν στις 28.635€ για την έκδοση Style, η Style Navi στοιχίζει 31.980€ και η Premium 34.980€. Όποιος θέλει τον κινητήρα των 2.0 λίτρων, να υπολογίζει 32.675€ και 36.200€, στις εκδόσεις Style Navi και Premium, που είναι και οι μόνες διαθέσιμες με το μεγαλύτερο μοτέρ.

Στο κομμάτι του εξοπλισμού, θα βρείτε από επτά αερόσακους, ενεργό cruise control και σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 6,5 ιντσών μέχρι αυτόματο κλιματισμό, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων και σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί. Όλα αυτά, στη βασική έκδοση Pure!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!