Νέα σειρά μοντέλων ετοιμάζει η Land Rover

Gazzetta team
Νέα σειρά μοντέλων ετοιμάζει η Land Rover
Τα Road Rover θα είναι πολυτελή αυτοκίνητα που θα δίνουν έμφαση στην καλή συμπεριφορά στην άσφαλτο και θα ανταγωνίζονται κορυφαίες προτάσεις της αγοράς στο κομμάτι της ποιότητας.

Τα Land Rover, μαζί με τα Range Rover είναι αυτοκίνητα που εκτός από την πολυτέλεια και το image τους, είναι γνωστά και για τις εκτός δρόμου δυνατότητές τους, που παραδοσιακά είναι από τις κορυφαίες σε κάθε κατηγορία. Σήμερα, η μάρκα έρχεται για να το αλλάξει αυτό και να μπει σε αχαρτογράφητες για αυτήν περιοχές, όπως είναι τα αυτοκίνητα δρόμου.

Τα Road Rover δεν θα είναι σεντάν ή μεγάλες πολυτελείς λιμουζίνες αλλά οχήματα που θα «παίζουν» στην κατηγορία των Audi AllRoad και Volvo CrossCountry. Μιλάμε δηλαδή για πολυτελή αυτοκίνητα που δεν θυσιάζουν την καλή συμπεριφορά στην άσφαλτο, αλλά προσφέρουν και μερικές εκτός δρόμου δυνατότητες για όποιον θέλει να κινείται και εκτός ασφάλτου.

Η νέα σειρά μοντέλων της Land Rover αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του 2019, σύμφωνα με το βρετανικό Autocar και πιθανότατα, στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Οι τιμές των κορυφαίων εκδόσεων θα «ακουμπούν» τις 100.000€. Αναμένουμε νεότερα μέσα στους επόμενους μήνες, για τα Road Rover!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!