Αυτό είναι το νέο Daihatsu Terios (pics)

Gazzetta team
Αυτό είναι το νέο Daihatsu Terios (pics)
Με μεγαλύτερες διαστάσεις, ανανεωμένη εμφάνιση και χώρο για έως και επτά επιβάτες, το Terios αλλάζει φιλοσοφία από το γνωστό μας μοντέλο.

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που η Daihatsu παρουσίασε το Terios δεύτερης γενιάς, που αντικατέστησε το ιδιαίτερα επιτυχημένο πρώτο μοντέλο. Το αυτοκίνητο συνέχιζε ακάθεκτο την πορεία του μέχρι και σήμερα σαν μια πρόταση με κόμπακτ διαστάσεις και αρκετά καλές δυνατότητες εκτός δρόμου, που οι αγοραστές το έβαλαν ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Η τρίτη του γενιά μοιάζει να ξεφεύγει εντελώς από όλα αυτά και βλέπουμε ένα αρκετά μεγάλο SUV, με επτά θέσεις και ντιζάιν που θυμίζει αρκετά Toyota, ειδικά στο πίσω μέρος του. Το εσωτερικό είναι λιτό όμως υπάρχει μια κεντρική οθόνη πολυμέσων στην κονσόλα, που δίνει μια σύγχρονη νότα στο σύνολο.

Γενικά, λίγες πληροφορίες έχουν δοθεί για το νέο Terios. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο γνωστός τετρακύλινδρος ατμοσφαιρικός κινητήρας των 1.5 λίτρων θα συνεχίσει να υπάρχει στην γκάμα και θα κινεί τους πίσω τροχούς, ενώ θα υπάρχουν δύο κιβώτια, ένα χειροκίνητο πεντάρι και ένα αυτόματο τεσσάρι.

Ακόμη είναι άγνωστο αν θα παρουσιαστούν κι άλλα μηχανικά σύνολα, ένα ντίζελ για παράδειγμα ή ένας πιο σύγχρονος τούρμπο, όπως επίσης δεν γνωρίζουμε αν τελικά θα διατεθεί με τετρακίνηση. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα παράγεται στην Ινδονησία, το μέρος όπου και παρουσιάστηκε. Δείτε τις φωτογραφίες του εντελώς νέου Daihatsu Terios, ακριβώς από κάτω.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!