Black Friday με Nissan Micra και δώρο iPhone

Γιώργος Βαρίνος
Black Friday με Nissan Micra και δώρο iPhone
Μόνο για δύο ημέρες, το Nissan Micra σε περιορισμένο αριθμό θα μπορεί να γίνει δικό σας μαζί με το συναρπαστικό smartphone της Apple.

Ακόμα μια εταιρεία αυτοκινήτου αγκαλιάζει το θεσμό προσφορών Black Friday και δίνει προστιθέμενη αξία στις αγορές μας. Η Nissan, από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στο επίσημο δίκτυο εμπόρων της ανά την Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα όσοι παραγγείλουν το νέο MICRA να παραλαμβάνουν μαζί με το νέο τους αυτοκίνητο και ένα smartphone iPhone 5s.

Kαθώς η Nissan εφοδιάζει την έκδοση Acenta του ολοκαίνουργιου MICRA με το σύστημα CarPlay της Apple, οι αγοραστές που θα επωφεληθούν από την συγκεκριμένη προσφορά θα έχουν το μοναδικό πλεονέκτημα να εκμεταλλευτούν τις ευκολίες και τις δυνατότητες του νέου τους smartphone, στην οθόνη του αυτοκινήτου (στην συγκεκριμένη έκδοση).

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όταν ένα iPhone της Apple συνδεθεί με το σύστημα μέσω ενός καλωδίου, προσφέρει στους χρήστες Siri τη δυνατότητα φωνητικού ελέγχου, πλοήγηση με τους χάρτες της Apple, καθώς και πρόσβαση σε μουσική, τηλεφωνικές υπηρεσίες και άλλες εφαρμογές, όπως audiobooks και Spotify.

Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό καινούργιων αυτοκινήτων και μόλις για δύο ημέρες, για αυτό μη χάνετε χρόνο. Πληροφορίες για το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων Nissan μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!