Ο εσωτερικός κόσμος της νέας Mercedes-Benz A-Class (pics)

Gazzetta team
Ο εσωτερικός κόσμος της νέας Mercedes-Benz A-Class (pics)
Το πολυτελές μικρομεσαίο οικογενειακό μοντέλο της Mercedes δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, όμως βλέπουμε μερικές φωτογραφίες που μας δείχνουν το πολύ όμορφο και σύγχρονο εσωτερικό του.

Η τέταρτη γενιά της Mercedes-Benz A-Class βρίσκεται λίγο πριν παρουσιαστεί επίσημα και τώρα, έχουμε στη διάθεσή μας τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό της. Το ποιοτικό μοντέλο της μικρομεσαίας κατηγορίας αλλάζει εντελώς ντιζάιν από την προηγούμενη και γίνεται πιο επίκαιρο, στα πρότυπα των καινούργιων Mercedes. Στις εικόνες που βλέπουμε, παρατηρούμε την ευρεία χρήση δέρματος, μαλακών πλαστικών και ξύλινων επιφανειών, με την κεντρική κονσόλα να μην έχει τα πολλά κουμπιά της απερχόμενης A-Class.

Το highlight όλων των νέων Mercedes είναι οι δίδυμες οθόνες, μια για το καντράν και μια για το σύστημα infotainment και έχει πλέον υιοθετηθεί από το μικρότερο αυτοκίνητο της φίρμας, προφανώς όμως θα διατίθεται στον κατάλογο του έξτρα εξοπλισμού. Όπως κι αν έχει, αναβαθμίζει την καμπίνα και δίνει λίγη από την αίγλη της πολυτελούς κατηγορίας. Στην κορυφαία έκδοση, οι δύο οθόνες θα έχουν διάσταση 10.25 ίντσες η κάθε μια ενώ στις πιο «φτωχές» 7 ίντσες.

Μερικά ακόμη σημαντικά πράγματα που έγιναν στην A-Class είναι η αύξηση των διαστάσεων στο εσωτερικό αφού πλέον οι επιβάτες θα έχουν περισσότερο χώρο για τα γόνατα, το κεφάλι και τους ώμους τους και βέβαια, ο χώρος αποσκευών μεγαλώνει κατά 29 λίτρα φτάνοντας τα 370, που είναι μια απόλυτα ικανοποιητική τιμή για την κατηγορία. Την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου, όπου θα μάθουμε και τους κινητήρες που θα φορέσει, την περιμένουμε τον ερχόμενο Μάρτιο στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι του 2018, ενώ τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που βασίζονται σε αυτό (GLA, CLA) θα τα δούμε από το 2019.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!