Η Lamborghini Urus και στην πίστα (vid)

Η Lamborghini Urus και στην πίστα (vid)

Η Lamborghini Urus και στην πίστα (vid)

Ακριβώς όπως είχαμε προβλέψει, το πρώτο SUV της Lamborghini συνεχίζει να μας δείχνει τις ικανότητές του σε διάφορα εδάφη, πριν την επίσημη παρουσίασή του.  

Συνεχή teaser video της Lamborghini Urus, αρχικά εκτός δρόμου και πλέον στην άσφαλτο, δημοσιοποιεί η ιταλική μάρκα με στόχο να κρατήσει το ενδιαφέρον κατακόρυφο για το νέο της δημιούργημα, μέχρι την τελική του αποκάλυψη στης 4 Δεκεμβρίου.

Η Urus είναι το next big thing στη γκάμα της Lambo εδώ και χρόνια. Από το 2012 έχουμε δει την πρωτότυπη μορφή του μοντέλου και έκτοτε αναμένουμε με αγωνία το αυτοκίνητο που ο κατασκευαστής του ονομάζει super SUV –σε πλήρη συνάφεια με την μέχρι σήμερα παραγωγή αποκλειστικά super cars.

Αντίθετα με τα σπορ μοντέλα της γκάμας, η Urus θα διαθέτει turbo κινητήρα V8 4.0 λίτρων, με προβλεπόμενη απόδοση 650 ίππων. Το σύστημα της μετάδοσης σε όλους τους τροχούς θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο, ενώ έξι προγράμματα οδήγησης που περιλαμβάνονται στη λειτουργία ANIMA (Adaptive Network Intelligence Management) αλλάζουν κατά περίπτωση την απόκριση του κινητήρα, της μετάδοσης, του κιβωτίου και των συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης και ενεργητικής ασφάλειας ως σύνολο.

Τα προγράμματα οδήγησης είναι τα Terra, Neve, Sabbia, για συνθήκες ελλιπούς πρόσφυσης σε χώμα, χιόνι και άμμο αντίστοιχα και τα Strada, Sport και Corsa για καθημερινή, σπορ ή οδήγηση στην πίστα αντίστοιχα.

Αυτά τα προγράμματα οδήγησης αποτελούν και την έμπνευση για τα μέχρι σήμερα 3 εκτός δρόμου video με τα οποία η Lamborghini προετοιμάζει το έδαφος της αποκάλυψης της Urus, ενώ σήμερα μπορούμε να δούμε τι γίνεται στην πίστα, με το πρόγραμμα οδήγησης Corsa. Ταυτόχρονα, έχουμε μια πιο καλή εικόνα του εσωτερικού, που ήδη έχουμε δημοσιεύσει.

Δεν κομίζουμε γλαύκα εις Αθήνας, αλλά σίγουρα θα δούμε τι γίνεται με τα προγράμματα sport και strada τις επόμενες ημέρες, προσβλέποντας πάντα ότι στις 4 Δεκεμβρίου θα αξίζει η τόση αναμονή. 

Lamborghini Urus: Corsa Driving Mode Active

Best of internet