Ρεκόρ επισκεπτών στην έκθεση «Αυτοκίνηση - Fisikon 2017»

Γιώργος Βαρίνος
Ρεκόρ επισκεπτών στην έκθεση «Αυτοκίνηση - Fisikon 2017»
Η παρουσία πολλών νέων μοντέλων στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου προσέλκυσε 82.000 επισκέπτες, καθιστώντας τη φετινή έκθεση την πιο πετυχημένη των τελευταίων ετών.

Θετικός ήταν ο απολογισμός της έκθεσης «Αυτοκίνηση -Fisikon 2017», που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Παρά την τραγωδία που εξελίχτηκε στη Δυτική Αττική από τις ακραίες καιρικές συνθήκες , η προσέλευση των επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Περισσότεροι από 82.000 φίλοι του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας επισκέφθηκαν τη μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Καθοριστικό ρόλο στην θερμή υποδοχή της έκθεσης έπαιξε η παρουσία μεγάλου αριθμού νέων μοντέλων. Στη φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε η πανελλήνια πρεμιέρα τουλάχιστον 15 αυτοκινήτων που έχουν μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά.

Συνολικά ο κλάδος του αυτοκινήτου συνέβαλε στην προσέλκυση αρκετών επισκεπτών, με ένταση της δημοσιότητας σε όλα τα Μέσα και σημαντικές προσφορές κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Παράλληλα με τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων της αγοράς, οι επισκέπτες είχε την ευκαιρία να ενημερωθούν για πολλά ακόμα προϊόντα και υπηρεσίες αυτοκινήτου από τον κλάδο After Market. Φέτος, συμμετείχε μεγάλος αριθμός εταιρειών από το ευρύτερο φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών για τη φροντίδα και τη συντήρηση του αυτοκινήτου.

Οι οργανωτές ευχαριστούν ιδιαίτερα όλους τους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες στην «Αυτοκίνηση – Fisikon 2017 και δίνουν με όλους ραντεβού το 2018, για μια ακόμα πιο εντυπωσιακή, δυναμική και πετυχημένη έκθεση αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!