Παραδοσιακή Mercedes η νέα G-Class (pics)

Gazzetta team
Παραδοσιακή Mercedes η νέα G-Class (pics)
Το εσωτερικό του σκληροτράχηλου 4x4 της Mercedes δεν ξεφεύγει από τα πρότυπα της φίρμας και μοιάζει με τα σύγχρονα μοντέλα της, υιοθετώντας και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, εκτός του ντιζάιν.

Η νέα Mercedes-Benz G-Class δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη όμως με μερικές φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το εσωτερικό της, είμαστε βέβαιοι ότι πρόκειται για μια γνήσια Mercedes!

Η εμφάνιση είναι αυτή ακριβώς που περιμέναμε και η νέα G-Class εναρμονίζεται πλήρως με την υπόλοιπη γκάμα, χωρίς να λείπουν τα ελαφρώς πιο περιπετειώδη στοιχεία όπως οι στρογγυλοί αεραγωγοί κλπ.

Στο ταμπλό υπάρχουν οι δύο δίδυμες οθόνες, όπως συναντάμε και στην E-Class ή την S-Class, με τη μια να απεικονίζει τις ενδείξεις του συστήματος infotainment και την άλλη να παίρνει τη θέση του πίνακα οργάνων. Σύντομα περιμένουμε την παρουσίαση της νέας G-Class που θα μας δώσει, εκτός από επίσημες φωτογραφίες, ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά.

Εικάζουμε ότι θα έρθει με μια μεγάλη γκάμα κινητήρων, με περισσότερη ισχύ και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου από τους σημερινούς. Μερικοί τούρμπο εξακύλινδροι θα είναι στο πρόγραμμα και βέβαια, οι μεγαλύτεροι V8. Φήμες λένε ότι το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο του 2018 στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, ωστόσο τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!