Με κινητήρα από την 911 GT3 η Porsche 718 Boxster Spyder (pics)

Gazzetta team
Με κινητήρα από την 911 GT3 η Porsche 718 Boxster Spyder (pics)
Για την κορυφαία έκδοση στην γκάμα της, η Porsche 718 Boxster απαρνείται τα τετρακύλινδρα τούρμπο μοτέρ της και επιλέξει κάτι πιο παραδοσιακό, που προέρχεται από τη μεγαλύτερη 911.

Η Porsche 718 Cayman παρουσιάστηκε σε έκδοση GT4 με περισσότερη ισχύ και πιο ειδικό χαρακτήρα, με την αντίστοιχη Boxster να ακολουθεί. Στην περίπτωση του ανοικτού μοντέλου, έχουμε να κάνουμε με τη Spyder, μια έκδοση που κάθεται στην κορυφή της γκάμας της και όπως και με την Cayman, φοράει τον κινητήρα που βρίσκουμε κάτω από το καπό της 911 GT3.

Ο εξακύλινδρος ατμοσφαιρικός, στην περίπτωση της 911 αποδίδει 500 άλογα, τιμή που θα μειωθεί στα δύο μικρότερα μοντέλα. Περιμένουμε να ρυθμιστεί στους περίπου 425-450 ίππους και να συνδυάζεται με ένα μηχανικό σασμάν έξι σχέσεων ή ένα αυτόματο PDK των επτά!

Μαζί με την έξτρα δύναμη η Porsche θα αφαιρέσει και διάφορα στοιχεία εξοπλισμού για να μειώσει το βάρος, όπως γίνεται συνήθως με την έκδοση Spyder της Boxster. Σημειώστε ότι μάλλον θα λείπει το σύστημα κλιματισμού, το ηχοσύστημα και ο ηλεκτρικός μηχανισμός αναδίπλωσης της οροφής, όμως θα φοράει σπορ ελαστικά Pilot Sport Cup 2 της Michelin. Περιμένουμε το επίσημο ντεμπούτο το 2018.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!