Το 10ο scooter κλήρωσαν τα Mr.KTEO

Γιώργος Βαρίνος
Το 10ο scooter κλήρωσαν τα Mr.KTEO
Μια κυρία ήταν η τυχερή που κέρδισε το 10ο από τα 12 scooter 125 κ.εκ. που κληρώνουν τα ιδιωτικά κέντρα τεχνικού ελέγχου Mr.KTEO μέσα στο 2017.

Οι κληρώσεις τυχερών που κερδίζουν scooter 125cc συνεχίζονται στην αλυσίδα καταστημάτων Mr.KTEO. Η εταιρεία γιορτάζει τα 12 χρόνια λειτουργίας της και δωρίζει ισάριθμα scooter, ένα κάθε μήνα και για όλους τους μήνες του 2017.

Με τη δέκατη κατά σειρά κλήρωση της χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου, μεγάλη τυχερή αναδείχθηκε η κυρία Ερατώ Αποστολίδου, κάτοχος αυτοκινήτου, ο τεχνικός έλεγχος του οποίου διενεργήθηκε στο κατάστημα Mr.KTEO Χαϊδαρίου μέσα στον Οκτώβριο.

Θα ακολουθήσουν δύο ακόμα κληρώσεις, μία για κάθε μήνα του 2017 που απομένει. Αν θέλετε και εσείς να κερδίσετε ένα scooter Gemini Eivissa 125, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε τεχνικό έλεγχο σε κάποιο από τα καταστήματα του Mr.KTEO σε Αττική ή Θεσσαλονίκη.

H μοναδική αυτή προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 και αφορά σε τεχνικό έλεγχο κάθε είδους οχημάτων (αυτοκίνητα, δίκυκλα, φορτηγά, αγοραία, taxi κλπ). Εσείς απλά κλείστε το ραντεβού σας στο 10300 είτε στην ιστοσελίδα www.mrkteo.gr και χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση θα μπείτε στη διαδικασία των μηνιαίων κληρώσεων.

Kαταστήματα Mr.KTEO

ΑΤΤΙΚΗ

- Αγ. Ι. Ρέντης, Μπιχάκη 30

- Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 282

- Αγ. Ανάργυροι, Λ. Δημοκρατίας 322

- Ασπρόπυργος, 18ο χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου

- Mοσχάτο, Πειραιώς & Μοσχονησίων 1

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

- A. Τρίτση 4, γήπεδο μπάσκετ ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!