Μοναδικές προσφορές Black Friday by Peugeot

Μοναδικές προσφορές Black Friday by Peugeot

Μοναδικές προσφορές Black Friday by Peugeot

H γαλλική μάρκα γίνεται η πρώτη στη χώρα μας που φέρνει το διάσημο εκπτωτικό θεσμό στην αγορά του αυτοκινήτου, με εντυπωσιακά οφέλη για τους αγοραστές. 

Φέτος τον Νοέμβριο  η Peugeot φέρνει επανάσταση στην αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα με μοναδικές προσφορές, όντας η πρώτη εταιρεία αυτοκινήτου που συμμετέχει στο θεσμό Black Friday.

H γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία με τα πολυβραβευμένα μοντέλα και την πρωτοποριακή τεχνολογία, κάνει άλλο ένα εντυπωσιακό βήμα με πολλαπλά οφέλη για όσους επιθυμούν να αγοράσουν καινούριο αυτοκίνητο. Πιο συγκεκριμένα, από την Τρίτη 21 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στο επίσημο δίκτυο της Peugeot σε όλη τη χώρα, οι υποψήφιοι πελάτες θα γνωρίσουν το πραγματικό νόημα των προσφορών Black Friday με προσφορές που μπορούν να εκμεταλλευτούν  μόνο τις παραπάνω ημερομηνίες.

Για αυστηρά περιορισμένο αριθμό καινούριων αυτοκινήτων και σε ευρεία γκάμα εκδόσεων - κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού - ισχύουν τιμές έκπληξη για όλα τα επιβατικά μοντέλα Peugeot 108, 208, 301 και 308.

Οι μοναδικές Black Friday προσφορές ισχύουν και για την οικογένεια των SUVs της Peugeot, 2008, 3008 και 5008. Φέτος, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις μοναδικές προσφορές BLACK FRIDAY by PEUGEOT.

 

Best of internet