Το Nissan Navara πάει «σφαίρα» στην Ευρώπη

Gazzetta team
Το Nissan Navara πάει «σφαίρα» στην Ευρώπη
Το δημοφιλές Pick-Up μοντέλο της Nissan έχει μια πολύ καλή εμπορική πορεία στην τελευταία του γενιά, όπου μέσα σε δύο έτη κυκλοφορίας το προτίμησαν δεκάδες χιλιάδες Ευρωπαίοι αγοραστές.

Εντυπωσιακή είναι η πορεία του νέου Nissan Navara NP300 στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς από το 2015 έχει πουλήσει περισσότερα από 50.000 αυτοκίνητα! Μάλιστα, πήρε και τον τίτλο του Pick-Up της χρονιάς για το 2016, που αποδεικνύει την αξία του.

Από το πρώτο έτος κυκλοφορίας του, σημειώνει σημαντική αύξηση πωλήσεων από το 11% του 2015 έως το 17% του 2017 ενώ σε πολλές βασικές αγορές, όπως του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας και της Σουηδίας, είναι το «αγροτικό» ασιατικής προέλευσης με τη μεγαλύτερη προτίμηση.

Αξιοσημείωτο είναι ότι πάνω από το 80% του όγκου πωλήσεων προέρχεται από τις κορυφαίες εκδόσεις N-Connecta και Techna, αριθμός που είναι κατά πολύ υψηλότερος από τους περισσότερους ανταγωνιστές της κατηγορίας. Το Navara διαθέτει υψηλά επίπεδα φινέτσας, στυλ, άνεσης και ποιότητας.

Με χαρακτηριστικά που προέρχονται από τα κορυφαία Juke, Qashqai και X-Trail της Nissan, διαθέτει πρωτοποριακές τεχνολογίες που περιλαμβάνουν το Έξυπνο Σύστημα Πανοραμικής Θέασης (Intelligent Around View Monitor), καθώς και το Έξυπνο Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης (Intelligent Emergency Braking).

Ο σκληρός και έξυπνος χαρακτήρας του «αγροτικού» Nissan παίζει καταλυτικό ρόλο στο να καθορίσει ποιο όχημα θα είναι ο επόμενος κάτοχος του βραβείου του Διεθνούς Pick-Up. Τα μοντέλα που περιλαμβάνονται την επίμαχη λίστα είναι το Alaskan της Renault, του εταίρου της Συμμαχίας της Nissan και το Mercedes X-Class. Σε ότι αφορά το τελευταίο αυτό όχημα, σημειώνεται ότι έχει αναπτυχθεί από κοινού με τη Nissan, βασισμένο στο ίδιο σασί και στην ίδια αρχιτεκτονική του κινητήρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!