Με οικολογική συνείδηση τα νέα περιπολικά της Ford (vid)

Gazzetta team
Με οικολογική συνείδηση τα νέα περιπολικά της Ford (vid)
Η Plug-In Hybrid τεχνολογία περνά και στα σύγχρονα αυτοκίνητα της αστυνομίας και η Ford έφτιαξε μια ειδική έκδοση του Fusion (Mondeo) για αυτή ακριβώς την χρήση.

Μια νέα πρόταση για την αστυνομία ετοίμασε η Ford, που βασίζεται στην Plug-In Hybrid εκδοχή του δημοφιλούς Fusion (Mondeo). Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται τόσο με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης όσο και με έναν ηλεκτροκινητήρα, με τον τελευταίο να μπορεί να κινήσει για έως και 34 χιλιόμετρα το περιπολικό χωρίς τη συνδρομή του συμβατικού.

Αν χρειαστεί, το μεγάλο ντεπόζιτο μπορεί να προσφέρει αυτονομία για άλλα 800 περίπου χιλιόμετρα, που επαρκεί σε κάθε περίπτωση. Η μάρκα δεν ανακοινώνει δημόσια τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού του Fusion για ευνόητους λόγους, όμως τονίζει ότι δεν ενδείκνυται για χρήση καταδιώξεων και άμεσης επέμβασης αλλά για πιο «απλά» περιστατικά.

Κατά τα λοιπά, έχουν τοποθετηθεί τα απαραίτητα επιπλέον φωτιστικά σώματα χρώματος μπλε και κόκκινου, τεχνολογίας LED και σειρήνες. Στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται καθίσματα υψηλής αντοχής για να μη σκίζονται από αιχμηρά αντικείμενα και έχουν τοποθετηθεί διάφορα συστήματα που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα στην αστυνομία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!