Αυτόνομο αυτοκίνητο παραλίγο να σκοτώσει τον Τζέρεμι Κλάρκσον

Αυτόνομο αυτοκίνητο παραλίγο να σκοτώσει τον Τζέρεμι Κλάρκσον

Αυτόνομο αυτοκίνητο παραλίγο να σκοτώσει τον Τζέρεμι Κλάρκσον

«Ξυστά» από το θάνατο πέρασε ο γνωστός Βρετανός παρουσιαστής, όταν κατά τη διάρκεια δοκιμής ενός αυτόνομου αυτοκινήτου έγινε ένα μεγάλο λάθος. 

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον, παρουσιαστής του σόου "The Grand Tour" του Amazon Prime και πρώην παρουσιαστής του Top Gear στο BBC, είχε μια άσχημη εμπειρία με ένα αυτόνομο αυτοκίνητο. Το περιστατικό περιγράφεται από τον ίδιο στην εφημερίδα "The Sunday Times" και τονίζει ότι ακόμη είμαστε μακριά από την εποχή που τα αυτόνομα μοντέλα θα κινούνται με ασφάλεια στους δημόσιους δρόμους. 

Ο Κλάρκσον λέει ότι μετά από αρκετά μίλια που είχε διανύσει με το αυτοκίνητο, καθώς βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο M4, το σύστημα έκανε ένα τεράστιο λάθος που θα μπορούσε να είχε οδηγήσει σε θάνατο, αν δεν είχε γρήγορη αντίδραση. Ο παρουσιαστής αποφεύγει να πει περισσότερα για το συμβάν και μάλιστα δεν λέει ούτε ποιο αυτοκίνητο ήταν αυτό. 

Ωστόσο από τις δηλώσεις του δεν έλειψαν και οι γνωστές καυστικές του ατάκες, με το ιδιαίτερο χιούμορ. Είπε ότι θα αγόραζε ένα αυτόνομο αυτοκίνητο μόνον όταν θα μπορούσε να οδηγήσει στο «Δρόμο του Θανάτου» στη Βολιβία, τον πιο επικίνδυνο δρόμο του κόσμου, σύμφωνα με πολλούς! «Θα κάθομαι μέσα σε αυτό με σταυρωμένα τα χέρια μου και όταν φτάσουμε σε ένα στενό σημείο, με ένα φορτηγό από την απέναντι πλευρά και το μισό λάστιχο να κρέμεται στο γκρεμό και περάσει, θα πω εντάξει, το αγοράζω». 

Best of internet