Μοναδικές υπηρεσίες από την Audi

Γιώργος Βαρίνος
Μοναδικές υπηρεσίες από την Audi
Μοναδικές δυνατότητες αγοράς και χρήσης, που συνάδουν απόλυτα με την πολυτέλεια της Audi, προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία.

Με το Audi Premium Mobility, η Kosmocar-Audi παρουσιάζει ένα νέο σύνολο υπηρεσιών υψηλής αξίας, με στόχο να κάνει την αγορά ενός νέου Audi πιο εύκολη και την εμπειρία απόκτησης και χρήσης του ακόμα πιο ξεχωριστή. Η κίνηση αυτή έρχεται να υπογραμμίσει τη φιλοσοφία της Audi, ότι ένα καινοτόμο, εξαίρετης ποιότητας και κορυφαίας τεχνολογίας αυτοκίνητο πρέπει να πλαισιώνεται με εξίσου ξεχωριστές υπηρεσίες.

Πλέον, ο πελάτης Audi μπορεί να αγοράσει το νέο του αυτοκίνητο με επιτόκιο 0%, μέσα από το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με το κύρος και την αξιοπιστία της Audi Financial Services, της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής τράπεζας στο χώρο του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, για το νέο αυτοκίνητο παρέχεται δωρεάν service διάρκειας 4 ετών καθώς και 5 χρόνια εγγύηση. Αναμφισβήτητα η χρηματοδότηση, το service και η διάρκεια της εγγύησης αποτελούν τρία σημεία ιδιαίτερης βαρύτητας στην απόφαση του υποψήφιου αγοραστή και το Audi Premium Mobility προσφέρει την ιδανική λύση.

Το πρόγραμμα Audi Premium Mobility αφορά τα μοντέλα A1, A3, A4, A5, A6, Q2, Q3 και Q5 και ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.audi.gr/gr/web/el/premium-mobility/financial-services.html# ή να απευθυνθούν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Audi.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!