Δυναμική είσοδο στα SUV σχεδιάζει η Rolls Royce (pics)

Gazzetta team
Δυναμική είσοδο στα SUV σχεδιάζει η Rolls Royce (pics)
Η βρετανική μάρκα ετοιμάζει το πρώτο της SUV και βλέπουμε μερικές φωτογραφίες που μας δείχνουν τη βασική του μορφή, καθώς το σχέδιο κρύβεται επιμελώς από το «βαρύ» καμουφλάζ.

Από το χορό των SUV δεν θα λείψει ούτε η Rolls Royce καθώς ετοιμάζει το δικό της μοντέλο με το DNA της μάρκας να αναμειγνύεται με την περιπέτεια και την πολυχρηστικότητα ενός αυτοκινήτου ελεύθερου χρόνου.

Σε παλαιότερες φωτογραφίες, το πρωτότυπο εξέλιξης δεν ήταν στην τελική του μορφή, όμως τώρα «φοράει» τα φωτιστικά σώματα με τα οποία θα βγει στην παραγωγή και ελάχιστα πράγματα αναμένεται να αλλάξουν μέχρι να παρουσιαστεί επίσημα.

Το καμουφλάζ κρύβει το σχέδιο του πολυτελούς SUV όμως μπορούμε να δούμε τις γραμμές του και το ότι παραμένει πιστό στη σχεδιαστική γλώσσα που χαρακτηρίζει όλες τις Rolls Royce εδώ και πολλά χρόνια, με «αποκορύφωμα» την εμπρός μάσκα.

Η Cullinan, όπως είναι πολύ πιθανό να ονομαστεί το SUV, έχει και τις πίσω πόρτες με αντίθετη φορά από το «κανονικό» και θα προσφέρεται τόσο με κορυφαία σύνολα βενζινοκινητήρων, όπως ένας θηριώδης V12, όσο και με φιλικές προς το περιβάλλον εκδόσεις με τεχνολογία Plug-In Hybrid.

*Φωτογραφίες: Carscoops

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!