Το 2020 έρχεται η ηλεκτρική BMW X3

Gazzetta team
Το 2020 έρχεται η ηλεκτρική BMW X3
Με το όνομα iX3, το αυτοκίνητο που ετοιμάζει η BMW θα παρουσιαστεί σε περίπου δύο χρόνια και μαζί με αυτό, θα προσφέρει και μερικά ακόμη ηλεκτρικά SUV.

Η BMW είναι μια από τις μάρκες που επενδύει πολύ στις ηλεκτρικές τεχνολογίες και σύντομα ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει τα νέα SUV της που κινούνται με μπαταρίες. Μέχρι σήμερα υπάρχουν αντίστοιχα μοντέλα στην γκάμα της, όμως πρόκειται για επαναφορτιζόμενα υβριδικά Plug-In Hybrid και όχι καθαρά EV.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AutoExpress, η BMW έχει κατοχυρώσει όλα τα ονόματα από iX1 έως iX9, που σημαίνει ότι αυτό τον κωδικό της θα χρησιμοποιούν τα ηλεκτρικά SUV, από το i των φιλικών προς το περιβάλλον αυτοκινήτων της και το X της SUV γκάμας της. Ένα από αυτά δεν θα αργήσει να παρουσιαστεί καθώς μέσα στο 2020, θα δούμε τη νέα BMW iX3, που θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητη και προηγμένη τεχνολογικά.

Πιο σύντομα, περιμένουμε κι άλλα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα από το Γερμανό κατασκευαστή, όπως για παράδειγμα η Roadster έκδοση του i8. Θα παρουσιαστεί στο τέλος του μήνα, στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου του Λος Άντζελες και η παραγωγή του θα ξεκινήσει από τις αρχές του ερχόμενου έτους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!