Γυναικείο αυτοκίνητο της χρονιάς το Hyundai Ioniq

Gazzetta team
Γυναικείο αυτοκίνητο της χρονιάς το Hyundai Ioniq
Ένας θεσμός που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες δημοσιογράφους αναδεικνύει το αυτοκίνητο της χρονιάς και ο φετινός νικητής είναι το «πράσινο» Hyundai Ioniq, σε δύο κατηγορίες μάλιστα.

Στη Νέα Ζηλανδία, μια ομάδα 25 δημοσιογράφων, αποκλειστικά του γυναικείου φύλου, που προέρχονται από 25 χώρες όλου του κόσμου, κάνουν εκλογές και αναδεικνύουν το γυναικείο αυτοκίνητο της χρονιάς.

Στην ψηφοφορία τους λαμβάνουν πολλά πράγματα υπόψιν τους, όπως το πόσο... ουάου είναι το μοντέλο, τη σχέση τιμής αξίας και το sex appeal του.

Το Hyundai Ioniq, που διατίθεται σε υβριδικό, ηλεκτρικό και Plug-In Hybrid ήταν ο φετινός νικητής και μάλιστα κέρδισε και τον τίτλο του καλύτερου πράσινου αυτοκινήτου που αναδείχθηκε από τον ίδιο θεσμό.

Αρχικά τα υποψήφια μοντέλα ήταν 420. Στη συνέχεια «κόπηκαν» τα 360 και απέμειναν 60, μέσα από τα οποία βγήκαν τα τελικά αποτελέσματα.

Καλύτερο μικρό αναδείχθηκε το Ford Fiesta, στην κατηγορία των SUV νικητής ήταν το Peugeot 3008, ανάμεσα στα οικογενειακά ξεχώρισε το Mazda CX-5, η BMW Σειρά 5 κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου πολυτελούς μοντέλου και το Honda Civic Type-R εκείνον του κορυφαίου σπορ αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!