Ένα ιδιωτικό τζετ σε τροχούς αυτή η Mercedes-Benz V-Class (pics)

Gazzetta team
Ένα ιδιωτικό τζετ σε τροχούς αυτή η Mercedes-Benz V-Class (pics)
Υπερπολυτελής, άνετη και με άπλετο χώρο για τέσσερις επιβάτες, αυτή η Mercedes-Benz μπορεί να ανταγωνιστεί ένα ιδιωτικό τζετ σε ποιότητα μετακίνησης!

Η Mercedes-Benz V-Class είναι ένα αγαπημένο μοντέλο των εταιρειών που ασχολούνται με την εξατομίκευση εσωτερικών και άλλο ένα τέτοιο παράδειγμα βλέπουμε και στην έκθεση του Ντουμπάι, από τη φίρμα OKCU Individual Automotive Concepts. Η καμπίνα στο πίσω μέρος έχει πραγματικά μεταμορφωθεί και βλέπουμε τέσσερα ανεξάρτητα καθίσματα-πολυθρόνες να είναι αντικριστά.

Σε κάθε ζεύγος υπάρχει ένα υποβραχιόνιο ενδιάμεσα, με χώρο αποθήκευσης και ποτηροθήκες, ενώ στην οροφή του αυτοκινήτου προσομοιώνεται ο... ουρανός με τ΄ άστρα, στοιχείο που συναντάμε στις υπερπολυτελείς Rolls Royce. Όλα είναι κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα, ξύλο και άλλα κορυφαίας ποιότητας υλικά, απογειώνοντας την αίσθηση πολυτέλειας και φυσικά, την τιμή, που παραμένει άγνωστη. Το πακέτο ολοκληρώνεται από το σύστημα μασάζ στα καθίσματα και το κορυφαίο ηχοσύστημα από την Bang & Olufsen.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!