Ακόμη καλύτερη οδική συμπεριφορά για τη νέα Lamborghini Huracan

Gazzetta team
Ακόμη καλύτερη οδική συμπεριφορά για τη νέα Lamborghini Huracan
Μια ανανεωμένη έκδοση του supercar της Lamborghini θα το αναβαθμίσει σε πολλούς τομείς και, όπως λέγεται, θα έχει ακόμη καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο.

Το facelift της Lamborghini Huracan δεν είναι πολύ μακριά και σύμφωνα με το Car and Driver, μερικά από τα βασικά στοιχεία που θα προστεθούν στο ανανεωμένο μοντέλο θα είναι η τετραδιεύθυνση, ώστε το αυτοκίνητο να γίνει περισσότερο ευέλικτο στις χαμηλές ταχύτητες και πιο σταθερό στις υψηλές.

Ωστόσο, το ίδιο μέσο αναφέρει πως μέσα στην εταιρεία υπάρχουν μερικές διαφωνίες για το συγκεκριμένο κομμάτι, καθώς έχουν αμφιβολία αν θα είναι οικονομικά βιώσιμη μια τέτοια προσθήκη στα χαρακτηριστικά του «βασικού» μοντέλου για την γκάμα της ιταλικής μάρκας. Όπως κι αν έχει όμως, οι μηχανικοί θα τη βελτιώσουν σε αρκετά σημεία και θα υιοθετηθούν και λύσεις που χρησιμοποιήθηκαν στην κορυφαία Performante, από τις πιο «απλές» εκδόσεις της.

Ο κινητήρας σίγουρα δεν θα μείνει χωρίς την κατάλληλη «περιποίηση» και η απόδοση σίγουρα θα αυξηθεί, από τους 610 ίππους που αποδίδει σήμερα. Ο ατμοσφαιρικός V10 των 5.2 λίτρων θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και τα 650 άλογα, στην ανανεωμένη εκδοχή της Huracan! Το facelift, εκτός από επί μέρους βελτιώσεις θα φέρει και μερικές ακόμη ειδικές εκδόσεις, όπως για παράδειγμα μια κάμπριο πισωκίνητη Superleggera.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!