Η πιο σκληροπυρηνική Porsche Cayman είναι σχεδόν έτοιμη!

Gazzetta team
Η πιο σκληροπυρηνική Porsche Cayman είναι σχεδόν έτοιμη!
Η έκδοση GT4 θα είναι η πιο «ειδική» στην γκάμα του μικρού σπορ κουπέ της Porsche και το βλέπουμε να εμφανίζεται σε δημόσιο δρόμο χωρίς καθόλου καμουφλάζ.

Οι δοκιμές για την 718 Cayman GT4 έχουν σχεδόν τελειώσει για την Porsche και ετοιμάζεται να παρουσιάσει το αυτοκίνητο, με τις πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την εμφάνισή του να είναι γεγονός. Η ειδική έκδοση GT4 διαφοροποιείται αρκετά από τις υπόλοιπες της γκάμας και ξεχωρίζει αμέσως από τη μεγάλη αεροτομή, το πιο επιθετικό body kit και τον εντυπωσιακό διαχύτη αέρος στον πίσω προφυλακτήρα, που φιλοξενεί και τις δύο απολήξεις των εξατμίσεων.

Η μεγάλη διαφορά ωστόσο θα είναι στον κινητήρα, όπου δεν θα ακολουθήσει την τετρακύλινδρη οδό των λοιπών 718 Cayman. Θα εφοδιαστεί με τον επίπεδο εξακύλινδρο των 4.0 λίτρων με την απόδοσή του να ορίζεται κοντά στους 400 ίππους και τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από ένα χειροκίνητο σασμάν και ένα αυτόματο PDK. Σύντομα, περιμένουμε την επίσημη αποκάλυψη από την Porsche, όπου θα μάθουμε και περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις της Cayman GT4.

*Φωτογραφίες: Carscoops

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!