Η καλύτερη στιγμή να αγοράσεις Renault είναι τώρα

Γιώργος Βαρίνος
Η καλύτερη στιγμή να αγοράσεις Renault είναι τώρα
Ο Νοέμβριος φέρνει μοναδικά οφέλη όπως 5 χρόνια εγγύηση, κέρδος έως 4.910€ και επιτόκιο από 3.9% για όλα τα Renault στην Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ.

Η Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ, ένας από τους μεγαλύτερους επισήμους διανομείς και επισκευαστές Renault στην Ελλάδα, προσφέρει όλα τα μοντέλα της Renault όχι μόνο στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αλλά και με όρους που πραγματικά δεν έχετε φανταστεί.

Τηλεφωνήστε τώρα στη Renault Πουλάκης για να ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές του μήνα Νοεμβρίου, ενώ με μια επίσκεψη τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας (έκθεση, συνεργείο και ανταλλακτικά), θα γνωρίσετε όλα τα συναρπαστικά μοντέλα της γαλλικής μάρκας, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει με το μέγιστο όφελος.

Στη Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ, τα μοναδικά προνόμια δεν σταματούν με την αγορά του νέου σας Renault, αλλά θα συνεχίζονται και πολλά χρόνια μετά την πώληση.

Ενημερωθείτε τώρα από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ στο Χαιδάρι, Λ Αθηνών 243Α και στο καινούριο κατάστημα στο Μοσχάτο, Πειραιώς 15.

Στοιχεία επικοινωνίας

Κεντρικό κατάστημα: Λ Αθηνών 243Α, Χαϊδάρι, 12461

Τηλέφωνο:210-5820821

E-mail: [email protected]

Νέο κατάστημα: Πειραιώς 15, Μοσχάτο, 18346
Τηλέφωνο:210-4818555
E-mail: [email protected]

Site: www.npoulakis.gr

Facebook: https://www.facebook.com/NPoulakisAEBE/

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!