Έκδοση Performante και για τη Lamborghini Aventador (pics)

Gazzetta team
Έκδοση Performante και για τη Lamborghini Aventador (pics)
Μετά την κορυφαία Huracan Performante, η Lamborghini ετοιμάζει αντίστοιχη έκδοση και για το μοντέλο-ναυαρχίδα στην γκάμα της, την Aventador.

Με πολλές αλλαγές στο κομμάτι του κινητήρα και της εμφάνισης θα έρθει η νέα, κορυφαία έκδοση της Lamborghini Aventador, με το όνομα Performante. Αν ο κωδικός σας λέει κάτι, είναι γιατί παρουσιάστηκε αντίστοιχη Huracan πριν λίγο καιρό και μάλιστα, «έγραψε» τον κορυφαίο χρόνο για αυτοκίνητο παραγωγής στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, πριν τον σπάσει και αυτόν η Porsche 911 GT2 RS.

Η Aventador Performante βρίσκεται ακόμη σε φάση εξέλιξης και στις φωτογραφίες βλέπουμε ένα πρωτότυπο, που φοράει αρκετό καμουφλάζ για να κρύβει τα βασικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Ωστόσο είναι αδύνατο να κρυφτούν τα νέα αεροδυναμικά βοηθήματα και τα πτερύγια σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, όπως στο κάλυμμα του κινητήρα και στο εμπρός σπόιλερ.

Οι δύο εξατμίσεις είναι κεντρικά τοποθετημένες στον πίσω προφυλακτήρα, όπως και στη Huracan ενώ η απόδοση του V12 ατμοσφαιρικού μοτέρ αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι θα πλησιάσει τους 780 ίππους και τα 745 Nm ροπής, αν όχι παραπάνω! Λεπτομέρειες και περισσότερες φωτογραφέις θα έχουμε στη διάθεσή μας με το επίσημο λανσάρισμα της Lamborghini Aventador Performante που θα γίνει μέσα στο 2018.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!