Κορυφαία λιμουζίνα θα φέρει η Infiniti στο Ντιτρόιτ

Gazzetta team
Κορυφαία λιμουζίνα θα φέρει η Infiniti στο Ντιτρόιτ
Η θυγατρική μάρκα της Nissan θα παρουσιάσει ένα νέο τετράθυρο πολυτελές μοντέλο στην έκθεση του Ντιτρόιτ, που θα «καθίσει» απέναντι στις κορυφαίες λιμουζίνες της αγοράς.

Μετά το τέλος της παραγωγής του Q45 το 2006, η Infiniti δεν έχει στην γκάμα της ένα μεγάλο τετράθυρο πολυτελές σεντάν και σύντομα θα παρουσιάσει ένα, στην έκθεση του Ντιτρόιτ.

Θα έχει απέναντί του προτάσεις όπως η Mercedes-Benz S-Class, η BMW Σειρά 7 και το νέο Audi A8, όμως η ιαπωνική μάρκα δεν πτοείται και θα βάλει όλη της την τέχνη για να φτιάξει ένα δυναμικό και όμορφο σύγχρονο αυτοκίνητο.

Σίγουρα θα δανειστεί στοιχεία από το εντυπωσιακό πρωτότυπο Q80 που είδαμε για πρώτη φορά στο Παρίσι το 2014 και θα ενσωματωθούν σε αυτό οι πιο καινούργιες τεχνολογίες της αγοράς.

Το μοντέλο που θα δούμε στο Ντιτρόιτ θα είναι ένα ακόμη πρωτότυπο που θα μας δείχνει πως θα μοιάζει η νέα ναυαρχίδα της γκάμας της Infiniti και το αυτοκίνητο παραγωγής αναμένεται να παρουσιαστεί πριν το τέλος της δεκαετίας, για να κυκλοφορήσει λίγους μήνες μετά. Λέγεται, ότι εκτός από τις συμβατικές εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης θα υπάρχει και ένα Plug-In Hybrid και δεν αποκλείεται να λανσαριστεί και ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο, με γρήγορη φόρτιση και μεγάλη αυτονομία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!