Ένα νέο Subaru ετοιμάζεται για το Λος Άντζελες

Gazzetta team
Ένα νέο Subaru ετοιμάζεται για το Λος Άντζελες
Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, θα παρουσιαστεί ένα νέο μεγάλο SUV με τα σήματα της Subaru και το όνομα Ascent, στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Το τελευταίο μεγάλο SUV της Subaru ήταν το Tribeca, ένα αυτοκίνητο που ποτέ δεν κατάφερε να διακριθεί στις πωλήσεις και γρήγορα πέρασε στο παρελθόν της εταιρείας.

Φτάνοντας στο σήμερα, η Subaru μας δείχνει μια teaser φωτογραφία με ένα νέο της μοντέλο, που θα λέγεται Ascent και θα παρουσιαστεί σε δύο εβδομάδες στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Από την εικόνα δεν μπορούμε να διακρίνουμε πολλά, όμως φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ένα μεγάλο SUV. Το μήκος του αναμένεται να ξεπερνά τα 5 μέτρα, θα πλησιάζει τα 2 μέτρα φάρδους και σχεδόν 1,85 μέτρα ύψους, διαστάσεις που το κατατάσσουν ανάμεσα στα μεγαλύτερα αυτοκίνητα της αγοράς.

Πιθανότατα θα κινείται από έναν τούρμπο τετρακύλινδρο κινητήρα των 2.4 λίτρων και των περίπου 300 ίππων, ενώ είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιεί την τετρακίνηση της φίρμας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε με την αποκάλυψη του αυτοκινήτου!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!