Δίνουμε αίμα για τους τραυματίες από τροχαία ατυχήματα (vid)

Δίνουμε αίμα για τους τραυματίες από τροχαία ατυχήματα (vid)

Δίνουμε αίμα για τους τραυματίες από τροχαία ατυχήματα (vid)

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στο Σταθμό Μετρό «Σύνταγμα», με την υποστήριξη του ΟΑΣΑ και της ΣΤΑΣΥ.

Τιμώντας την «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων», το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» μαζί με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.» συνδιοργανώνουν μια εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Ι.Ο.ΑΣ. για τα τροχαία συμβάντα. 

Από τις 10:00 έως τις 16:00, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου του 2017 στο Σταθμό Μετρό «Σύνταγμα», οι εθελοντές μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή καθώς πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας που χρειάζονται αίμα. 

Η Τράπεζα Αίματος του Ι.Ο.ΑΣ. ξεκίνησε από το 2013 και έως σήμερα πλήθος πολιτών, οργανώσεων και φορέων έχουν στηρίξει ενεργά τη λειτουργία της και την προσπάθεια του Ινστιτούτου για την προστασία της ζωής στο δρόμο και την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων. 

Η Αιμοδοσία του Συντάγματος πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» για την «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων» (19/11) για όσους χάθηκαν αδίκως και πρόωρα στους δρόμους. 

Ο Όμιλος ΟΑΣΑ και η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., δύο Οργανισμοί που στηρίζουν σταθερά το έργο του Ι.Ο.ΑΣ., προβάλλουν την Αιμοδοσία στις οθόνες προβολής μηνυμάτων των στάσεων των λεωφορείων και των σταθμών επιβίβασης/αποβίβασης του Μετρό, επιδεικνύοντας για μία ακόμα φορά το ανθρώπινο και υπεύθυνο εταιρικό τους πρόσωπο στην κοινωνία.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ TA ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ✦ ΠΕΜΠΤΗ | 16.11.17 ✦ 10:00 -16:00 ✦ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Best of internet