Το ημερολόγιο της Pirelli στη χώρα των θαυμάτων (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Το ημερολόγιο της Pirelli στη χώρα των θαυμάτων (vid)
Ένα ακόμα ημερολόγιο της Pirelli, το 53ο, ολοκληρώθηκε για το 2018 και ήρθε η ώρα για μια ματιά backstage.

Κάθε ημερολόγιο της Pirelli από το 1964 έως και σήμερα αποτελούσε χάρμα οφθαλμών για τα μάτια των αντρών. Το θέμα του ήταν πάντα οι ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη, τα τελευταία χρόνια όμως η καλλιτεχνική ματιά να παίρνει τη σκυτάλη και τα θέματα δεν είναι, πλέον, τόσο εστιασμένα στην εξωτερική ομορφιά.

Το 2016 η Άνι Λέιμποβιτς φωτογράφισε μια ντουζίνα γυναικών με κορυφαία επιτεύγματα στους τομείς της δραστηριότητάς τους, ενώ το 2017 ο Πίτερ Λίντμπεργκ απαθανάτισε κορυφαίες ηθοποιούς κάθε ηλικίας, χωρίς μακιγιάζ σε μαυρόασπρο περιβάλλον.

Για το 2018, το ημερολόγιο της Pirelli συνεχίζει σε αυτή τη νέα κατεύθυνση, απογειώνοντας αυτή τη φορά τη μαύρη ομορφιά, μέσω του φακού του Τιμ Γουόκερ. Για την περίσταση χρειάστηκε και η συμβολή του στιλίστα της Vogue Έντουαρντ Ένινφουλ, καθώς το θέμα ήταν εμπνευσμένο από το βιβλίο του Λιούις Κάρολ «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων».

Το all black καστ της φωτογράφησης, στο οποίο περιλαμβάνονται η ηθοποιός Γούπι Γκόλντμπεργκ και ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα όλων των εποχών, η Ναόμι Κάμπελ, δίνει μια νέα διάσταση στην ιστορία της Αλίκης, που όλο γνωρίσαμε ως μια λευκή πρωταγωνίστρια.

Περισσότερα όμως από αυτό το ταξίδι στην τέχνη και στη φαντασία στο video που ακολουθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!