Ανταγωνιστή του MINI Countryman ετοιμάζει η DS

Gazzetta team
Ανταγωνιστή του MINI Countryman ετοιμάζει η DS
Ένα νέο κόμπακτ SUV που θα βασίζεται στο νέο DS3 θα λανσάρει η DS, στηριζόμενη στη δυναμική του μοντέλου και βάζοντας στο στόχαστρο μοντέλα όπως το MINI Countryman.

Από τα 650.000 αυτοκίνητα που έχουν πουληθεί με το σήμα της DS από το 2010, τα δύο τρίτα είναι DS3 και η μάρκα σκοπεύει να του δώσει κι άλλες «ευθύνες». Συγκεκριμένα, η νέα γενιά του μοντέλου θα λανσαριστεί και ως DS3 Crossback και θα κάτσει «απέναντι» στο δημοφιλές MINI Countryman.

Το γαλλικό μοντέλο θα μοιράζεται το ίδιο πάτωμα με το νέο Peugeot 208 και θα θυμίζει αρκετά το μεγαλύτερο DS7 Crossback που έχουμε ήδη γνωρίσει, στο αισθητικό κομμάτι. Επίσης το αυτοκίνητο θα διατεθεί και ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο, με ένα μοτέρ των 115 ίππων και μπαταρίες 50 kWh που θα του εξασφαλίζουν αυτονομία 450 χιλιομέτρων.

Τέλος, άνθρωπος της φίρμας διαβεβαιώνει ότι το νέο DS3 Crossback, αλλά και όλα τα καινούργια DS θα έχουν πάρα πολλές επιλογές εξατομίκευσης του οχήματος, ακόμη περισσότερες από τα σημερινά αυτοκίνητα της μάρκας. Έτσι ο κάθε αγοραστής θα μπορεί να φέρει το νέο του απόκτημα στα μέτρα του και να μην είναι ίδιο με κανένα άλλο!

*Στις φωτογραφίες εμφανίζεται το νέο DS7 Crossback.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!