Βραβεία καινοτομίας για το νέο Nissan Leaf

Γιώργος Βαρίνος
Βραβεία καινοτομίας για το νέο Nissan Leaf
Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών CES στις ΗΠΑ, το ηλεκτρικό μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας απέσπασε διπλή διάκριση.

Το νέο Nissan Leaf ήταν το τιμώμενο αυτοκίνητο στην τελετή παρουσίασης του φετινού CES (Consumer Electronics Show), που διεξήχθη από την Ένωση Καταναλωτών προϊόντων Τεχνολογίας (CES) στη Νέα Υόρκη.

Ως επιβεβαίωση της επένδυσης της Nissan στην καινοτομία, το 100% ηλεκτροκίνητο Nissan Leaf, που μεταξύ άλλων διαθέτει τις τεχνολογίες ProPILOT και e-Pedal, απέσπασε δύο τιμητικές διακρίσεις :

• Βραβείο CES Best of Innovation, για τις τεχνολογίες ευφυΐας και αυτόνομης οδήγησης,

• Τιμητικό Βραβείο CES για την τεχνολογία που προωθεί την προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο.

Κάθε χρόνο, η Ένωση Καταναλωτών προϊόντων Τεχνολογίας ανακοινώνει τους νικητές του θεσμού CES Best of Innovation, γεγονός που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης έκθεσης CES, η οποία πραγματοποιείται κάθε Ιανουάριο στο Λας Βέγκας. Για τον λόγο αυτό, η Nissan και η Ένωση θα βάλουν σε περίοπτη θέση ένα εκθεσιακό νέο Nissan Leaf, στη διοργάνωση του 2018.

Το νέο Nissan Leaf προσφέρει ένα συναρπαστικό πακέτο καθημερινών χρήσιμων καινοτομιών και τεχνολογιών με λογικό κόστος, που τις καθιστά προσιτές για περισσότερους ανθρώπους σε παγκόσμια κλίμακα, από ό, τι έχει κάνει οποιοδήποτε ηλεκτρικό όχημα μέχρι σήμερα. Πρόσθετες δυνατότητες, όπως η τεχνολογία αμφίδρομης παροχής ενέργειας αυτοκινήτου – δικτύου (V2G), θα επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες να διαχειρίζονται την ενέργεια στο σπίτι και στο αυτοκίνητο με τον πλέον βέλτιστο τρόπο.

Το νέο Nissan LEAF διατίθεται προς πώληση στην Ιαπωνία, ενώ θα βρίσκεται στις εκθέσεις της Nissan στις Η.Π.Α. και στον Καναδά, στους επόμενους δύο μήνες. Στη Δυτική Ευρώπη η παραγωγή ξεκινάει το Δεκέμβριο, ενώ στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο το Μάιο του 2018.

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., θα έχει στο περίπτερό της στην έκθεση Αυτοκίνηση 2017 το ολοκαίνουργιο Nissan Leaf, πραγματοποιώντας εκεί την πανελλαδική του πρεμιέρα. Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της στις 11 Νοεμβρίου, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού / αίθουσα ξιφασκίας, και εκτός από το Nissan Leaf, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν όλη τη γκάμα μοντέλων της ιαπωνικής εταιρείας, αλλά και να οδηγήσουν τα περισσότερα από αυτά στο χώρο διεξαγωγής των test drives.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!