707 άλογα διαθέσιμα σε όλους! Με εγγύηση!

Γιώργος Βαρίνος
707 άλογα διαθέσιμα σε όλους! Με εγγύηση!
Οι βελτιωτές όλου του κόσμου πανηγυρίζουν. Πλέον μπορούν να τοποθετήσουν έναν πανίσχυρο κινητήρα 707 ίππων σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο καταφέρουν να τον χωρέσουν!

Η Fiat Chrysler προσφέρει πλέον τον πανίσχυρο κινητήρα Hellcrate που κατασκευάζει η Mopar ως ξεχωριστό ανταλλακτικό σε ειδική τιμή 19.530$, που είναι μια τιμή εξευτελιστικά φτηνή για έναν κινητήρα που προσφέρει επιδόσεις αντίστοιχες των καλύτερων υπεραυτοκινήτων. H Mopar που ιδρύθηκε το 1937 κατασκευάζει ανταλλακτικά για ένα μεγάλο πλήθος αυτοκινητοβιομηχανιών όπως Dodge, Chrysler, Plymouth, Imperial, DeSoto Dodge Trucks/Ram, Jeep, Fiat, Alfa Romeo και ανήκει πλέον στην FCA. H Mopar που έχει δικό της τμήμα R&D, κατασκευάζει αυτόν τον απίθανα ισχυρό κινητήρα και η FCA τον τοποθετεί στα Dodge Challenger και Charger SRT Hellcat!

Μιλάμε για έναν κινητήρα 707 ίππων που μπορείτε να αγοράσετε μαζί με μια εγκατάσταση διαχείρισης plug-and-play που περιλαμβάνει μέχρι και το πεντάλ γκαζιού, με έξτρα κόστος 2195$ και η Mopar σας εγγυάται τον κινητήρα με τις καλωδιώσεις για τρία χρόνια και απεριόριστο αριθμό χιλιομέτρων!!! Η εταιρεία προτείνει να συνδυαστεί με το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο της Tremec.

Ο απίθανος αυτός οκτακύλινδρος κινητήρας έχει χωρητικότητα 6,2 λίτρων και μηχανικό turbo της IHI. Αποδίδει 707 ίππους και προσφέρεται με ενσωματωμένα δύο mode επιλογής. To Street και το Kill... Στο Street Mode η ισχύς αποδίδεται γραμμικά μέχρι τους 500 ίππους, ενώ στο Kill αλλάζει η χαρτογράφιση, οι στροφές ανεβαίνουν δαιμονισμένα και ελευθερώνονται και τα 707 άλογα...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!