Ξεκίνησαν οι τελικοί του Rotax Max Challenge στην Πορτογαλία (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Ξεκίνησαν οι τελικοί του Rotax Max Challenge στην Πορτογαλία (vid)
Όλα έτοιμα για το μεγαλύτερο γεγονός στο χώρο του παγκόσμιου καρτ. Τους τελικούς του Rotax Max Challenge που γίνονται για άλλη μια φορά στο Kartódromo Internacional do Algarve στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας. Στους τελικούς συμμετέχει και η ελληνική ομάδα με 10 άτομα οδηγούς και μηχανικούς!

Είναι σίγουρα το μεγαλύτερο γεγονός στο χώρο των αγώνων kart και ένα από τα σημαντικότερα, οι τελικοί που διοργανώνει η Rotax, για το γνωστό πρωτάθλημα που διοργανώνει σε πολλές χώρες μέσω των τοπικών αντιπροσώπων. Ο λόγος φυσικά για το Rotax Max Challenge, το πρωτάθλημα kart που συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ταλέντα του χώρου, σε αγώνες με μεγάλο συναγωνισμό, πολλές συμμετοχές και εξαιρετική οργάνωση.

Για άλλη μια χρονιά οι αγώνες αποφασίστηκε να γίνουν από τις 4 έως τις 11 Νοεμβρίου, στο εξαιρετικό Kartódromo Internacional do Algarve στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας, που διαθέτει την υποδομή, την πίστα και τις δυνατότητες φιλοξενίας των συμμετεχόντων. Περισσότεροι από 360 οδηγοί από 50 διαφορετικές χώρες θα βρεθούν στο Πορτιμάο για να διαγωνιστούν, στην προσπάθειά του να ανακυρηχθούν παγκόσμιοι πρωταθλητές σε 6 διαφορετικές κατηγορίες.

125 Micro MAX (8-11 ετών)
125 Mini MAX (10-13ετών)
125 Junior MAX (12-15ετών)
125 MAX (14 ετών)
125 MAX DD2 (15 ετών)
125 MAX DD2 Masters (32 ετών)

Μαζί τους και η ελληνική αποστολή με τους: Νίκος Λύκο, Φίλιππο Καλέση, Κωνσταντίνο Κομνηνό, Δημήτρη Ζερβό, Νίκο Ιωάννου και τους μηχανικούς, Τάσο Τσερανίδη, Γιάννη Ξιφαρά, Αλέξανδρο Ζερβό και Στέφανο Καλέση.
Φυσικά μαζί τους ο αντιπρόσωπος της Rotax στην Ελλάδα, Δημήτρης Γαλάτσης που για άλλη μια φορά δημιουργεί μια ισχυρή ομάδα, που σκοπό έχει την διακριση και γιατί όχι την νίκη.

Μείνετε συντονισμένοι θα σας ενημερώνουμε γιά τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες θα συμμετέχει Έλληνας οδηγός.

Οι πρώτες ημέρες θα αναλωθούν σε γνωριμία των kart, σε γνωριμία της πίστας και σε ελεύθερες δοκιμές στη συνέχεια, θα ξεκινήσουν οι προημιτελικοί όλων των κατηγορίων και κάθε μέρα θα αποκλείονται οδηγοί, λιγοστεύοντας τους οδηγούς που θα φτάσουν τελικά στον τελικό κάθε κατηγορίας.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!