Ασταμάτητο το Nissan Titan

Γιώργος Βαρίνος
Ασταμάτητο το Nissan Titan
Το κορυφαίο pick up της ιαπωνικής εταιρείας στις ΗΠΑ ετοιμάζεται για τον πιο βαρύ χειμώνα, χάρη στον προαιρετικό εξοπλισμό που το καθιστά ένα ικανό εκχιονιστικό.

Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει, η Nissan στις ΗΠΑ προετοιμάζεται για να τον αντιμετωπίσει με την έκδοση Snow Plow Prep, του δημοφιλούς pickup ΤΙΤΑΝ XD.

Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει εμπρόσθιους βραχίονες βαρέως τύπου και ένα εκχιονιστικό μαχαίρι μεγάλης ικανότητας απορροής χιονιού. Το Nissan TITAN XD είναι βασισμένο σε ένα πολύ ισχυρό πλαίσιο και το σασί του μπορεί να ανταποκριθεί στις πλέον δύσκολες απαιτήσεις ρυμούλκησης, μεταφοράς φορτίου και εκτός δρόμου κίνησης.

Το ξεχωριστό πλαίσιο τύπου σκάλας του μοντέλου πλήρους μήκους διαθέτει ιδιαίτερα μεγάλη στιβαρότητα, τόσο κατακόρυφη και πλευρική όσο και στρεπτική. Αυτά τα χαρακτηριστικά του επιτρέπουν να διαγράφει μια αξιοσημείωτη εμπορική πορεία στις ΗΠΑ, όπου η κατηγορία των pick up είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και το κοινό της ιδιαίτερα απαιτητικό.

Ο κινητήρας 5.6 λίτρων Endurance V8 του TITAN XD, ο οποίος κατασκευάζεται στο εργοστάσιο παραγωγής κινητήρων της Nissan στο Decherd του Tennessee, έχει ονομαστική ισχύ 390 ίππων και ροπή στρέψης 54 κιλών. Αξίζει να σημειωθεί πως το TITAN XD διατίθεται στις ΗΠΑ και με τον επίσης πανίσχυρο κινητήρα Cummins V8 Turbo Diesel, ο οποίος αποδίδει 310 ίππους από χωρητικότητα 5.0 λίτρων. Με τον κινητήρα diesel, το TITAN XD μπορεί να ρυμουλκήσει φορτίο βάρους έξι τόνων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!