ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Ρεκόρ πωλήσεων σημειώνει η Lamborghini

Ρεκόρ πωλήσεων σημειώνει η Lamborghini

Ρεκόρ πωλήσεων σημειώνει η Lamborghini

Η Huracan και η Aventador έχουν μια εξαιρετικά επιτυχημένη εμπορική πορεία και η Lamborghini πετυχαίνει πολύ καλούς αριθμούς, οι οποίοι αναμένεται να εκτοξευθούν με την παρουσίαση και της Urus! 

Πολύ δυνατό «παιχνίδι» στα supercars και τα hypercars παίζει η Lamborghini, όπου πετυχαίνει αξιοσημείωτες πωλήσεις. Η Huracan, έχει «γράψει» 9.000 μονάδες μέσα στα 3 χρόνια παραγωγής της και απειλεί το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο της Lamborghini, τη Gallardo, η οποία είχε παραχθεί σε 14.000 αντίτυπα στα 11 χρόνια της καριέρας της. 

Ωστόσο και η ακριβότερη Aventador έχει πάει εξαιρετικά, έχοντας πουλήσει 7.000 αυτοκίνητα μέχρι και σήμερα. Το «φράγμα» της έβδομης χιλιάδας έσπασε από τη νέα έκδοση του hypercar, δηλαδή την Aventador S Roadster που μόλις παρουσιάστηκε. 

To αυτοκίνητο-ορόσημο προορίζεται για την αγορά των ΗΠΑ, ενώ η αντίστοιχη Huracan Performante, που σηματοδότησε τις 9.000 πωλήσεις του μοντέλου, «πάει» σε πελάτη του Ντουμπάι. 

Σημειώστε, ότι η Aventador έχει επιτύχει πολύ καλύτερες πωλήσεις από την προηγούμενη Murcielago, που «έκλεισε» με 4.000 αντίτυπα. Σύντομα, η Lamborghini θα μας παρουσιάσει και τη νέα Urus, που θα ανήκει στην κατηγορία των σπορ SUV και σίγουρα θα εκτινάξει τις πωλήσεις της μάρκας σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.