Η Ferrari παρουσιάζει την Portofino και «εντός έδρας»

Πέτρος Πιτσίνης
Η Ferrari παρουσιάζει την Portofino και «εντός έδρας»
Το νέο «βασικό» μοντέλο της Ferrari το έχουμε ήδη δει από την έκθεση της Φρανκφούρτης, όμως η μάρκα το παρουσίασε και στη Ρώμη, προσελκύοντας πολλούς επισκέπτες.

Η Ferrari είναι μια γνήσια ιταλική μάρκα και για αυτό παρουσιάζει τα μοντέλα της και «εντός έδρας», ώστε να τα δουν οι Ιταλοί από κοντά. Αυτό έγινε και με τη νέα Portofino η οποία αποκαλύφθηκε νωρίτερα στο χρόνο, την είδαμε στην Φρανκφούρτη αλλά έγινε παρουσίαση και στη Ρώμη. Ο αντικαταστάτης της California T εντυπωσίασε το κοινό και ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ, μαζί με τον αντιπρόεδρο Πιέρο Φεράρι έδειξαν το αυτοκίνητο για πρώτη φορά στην Ιταλία.

Να θυμίσουμε ότι εφοδιάζεται με έναν κινητήρα V8 των 3.9 λίτρων με τούρμπο και 600 ίππους απόδοση, ενώ η ροπή στρέψης είναι 760 Nm. Η μέγιστη ταχύτητά της είναι 320 χλμ./ώρα, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 3,5 δευτερόλεπτα και οι νέοι ιδιοκτήτες θα παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους στις αρχές του 2018. Εφοδιάζεται με μια ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή και έχει τέσσερις θέσεις, ενώ το μήκος της φτάνει τα 4,586 μέτρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!