Έτοιμη για να παρουσιαστεί η πιο «ακραία» Ferrari!

Πέτρος Πιτσίνης
Έτοιμη για να παρουσιαστεί η πιο «ακραία» Ferrari!
Η έκδοση Evoluzione της FXX K είναι σχεδόν έτοιμη και θα παρουσιαστεί στο... φυσικό της περιβάλλον, δηλαδή την πίστα του Μουτζέλο, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Ferrari ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα από τα πιο ειδικά μοντέλα της σε λίγα εικοσιτετράωρα, που θα ονομάζεται FXX K Evo. Όπως και όλα τα αυτοκίνητα της σειράς έτσι και αυτό, δεν θα μπορεί να βγάλει άδεια για κυκλοφορία σε δημόσιο δρόμο και θα είναι ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό, για χρήση αποκλειστικά εντός πίστας.

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής για την FXX K Evo είναι ελάχιστες, όμως προβλέπουμε ότι το υβριδικό σύνολο που την κινεί θα αποδίδει ίσως και περισσότερους από 1.200 ίππους!

Το καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο που βλέπουμε στο βίντεο δείχνει έντονα αεροδυναμικό και η Ferrari το έχει εξελίξει στα μέγιστα, ώστε να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερο εκμετάλλευση του αέρα. Όσο για την τιμή, αυτή υπολογίζεται ότι θα ξεπερνά τα 2,58 εκατομμύρια Ευρώ. Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στην πίστα του Μουτζέλο. Απολαύστε τη νέα Ferrari FXX K Evo, στο βίντεο που ακολουθεί!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!