Ανοίγει τα χαρτιά της η Mitsubishi στο Τόκιο

Πέτρος Πιτσίνης
Ανοίγει τα χαρτιά της η Mitsubishi στο Τόκιο
Η επερχόμενη έκθεση στην ιαπωνική πρωτεύουσα θα αποκαλύψει το στρατηγικό πλάνο της Mitsubishi, που θα ακολουθήσει στο άμεσο μέλλον!

Εκτός από μερικά νέα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του νέου και εντυπωσιακού e-Evolution Concept, η Mitsubishi σκοπεύει να ανοίξει τα χαρτιά της στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο και να μας δείξει τι έχει στο στρατηγικό της πλάνο για το άμεσο μέλλον. Θυμίζουμε πως πλέον η φίρμα βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Renault-Nissan και θα επικεντρωθεί στις νέες τεχνολογίες και το ριζοσπαστικό ντιζάιν των αυτοκινήτων της, όπως μπορούμε να καταλάβουμε από το εντυπωσιακό πρωτότυπο που ετοιμάζει.

Το τελευταίο είναι το e-Evolution που αναφέρουμε παραπάνω, το οποίο θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό crossover με τρεις κινητήρες και κίνηση σε όλους τους τροχούς. Ο ένας αναλαμβάνει τον εμπρός άξονα και οι άλλοι δύο τον πίσω, με την ανεξαρτησία κίνησης των δύο τροχών να προσομοιώνει τη λειτουργία του Torque Vectoring που γνωρίζουμε μέσα από τα «συμβατικά» συστήματα τετρακίνησης. Έτσι αναμένουμε πολύ καλή οδική συμπεριφορά, μαζί με εντυπωσιακές επιδόσεις και αξιοσημείωτες τεχνολογικές εφαρμογές. Σε λίγες μέρες, η Mitsubishi θα δώσει περισσότερα στοιχεία για αυτό, οπότε θα επανέλθουμε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!