Έναν αιώνα ζωής συμπλήρωσε η Yokohama

Πέτρος Πιτσίνης
Έναν αιώνα ζωής συμπλήρωσε η Yokohama
Μια ξεχωριστή εκδήλωση έλαβε χώρα στις 12 & 13 Οκτώβρη του 2017 στο Τόκιο, λόγω του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της Yokohama στην ομώνυμη πόλη της Ιαπωνίας.

Μια σημαντική ημέρα ήταν η 13η του Οκτώβρη για την εταιρεία ελαστικών Yokohama, με τη φίρμα να συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής. Για αυτό διοργάνωσε μια παγκόσμιου χαρακτήρα εκδήλωση στο Τόκιο της Ιαπωνίας στην οποία παρευρέθηκε και η διοίκηση της εταιρείας Θεοχαράκης Α.Ε. που είναι ο επίσημος εισαγωγέας των ελαστικών στην Ελλάδα.

Εκεί τα στελέχη της μάρκας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να αναλύσουν τις μελλοντικές στρατηγικές κινήσεις που θα διατηρήσουν την επιτυχία της. Η Υokohama από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να γνωρίσει τεράστια επιτυχία και να θεωρείται κορυφαίος κατασκευαστής ελαστικών σε 120 χώρες.

Προσφέρει μια ευρεία γκάμα ελαστικών, που περιλαμβάνει από ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών και λεωφορείων, μέχρι και ελαστικά ειδικών προδιαγραφών αγωνιστικών και χωματουργικών οχημάτων, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των οδηγών και των αυτοκινητιστών. Είτε πρόκειται για εξοικονόμηση καυσίμων, είτε για ελαστικά υψηλής απόδοσης, η Υokohama ακολουθώντας τη φιλοσοφία ετών, συνεχίζει να συνεισφέρει στην κοινωνία δημιουργώντας κορυφαία προϊόντα και φροντίζοντας για το περιβάλλον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!