440 ίπποι και αισθητικές παρεμβάσεις έρχονται για την Porsche Macan (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
440 ίπποι και αισθητικές παρεμβάσεις έρχονται για την Porsche Macan (pics)
Το γερμανικό SUV θα δεχτεί μια ειδική έκδοση με το όνομα Exclusive Performance Edition και θα αποκτήσει ακόμη περισσότερη ισχύ, μαζί με μερικές πινελιές στην εμφάνιση και μια σειρά μοναδικών χρωμάτων.

Η Porsche Macan Turbo είναι η κορυφαία αυτή τη στιγμή στην γκάμα του SUV και η φίρμα θα φέρει ακόμη μια έκδοση, που θα βασίζεται σε αυτή όμως θα έχει μερικές διαφορές. Για αρχή, ο εξακύλινδρος σε διάταξη V κινητήρας των 3.6 λίτρων με τους 400 ίππους θα κερδίσει ακόμη 40 άλογα και η ροπή στρέψης βρίσκεται στα 600 Nm. Τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 4,4 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 272 χλμ./ώρα, τιμές που φτάνουν αυτές των supercars!

Επιπλέον, μια σειρά μικρών αισθητικών παρεμβάσεων θα ακολουθήσει για να τονισθεί ο ειδικός χαρακτήρας της έκδοσης. Διάφορα σημεία του αμαξώματος υπογραμμίζονται με ένα σκούρο κόκκινο χρώμα, όπως για παράδειγμα το περίγραμμα του διαχύτη αέρος στον πίσω προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το μαύρο με το κόκκινο, βρίσκουμε αλκανταρα σε πολλές επιφάνειες και στα προσκέφαλα υπάρχει ραμμένο το σήμα "Turbo". Δείτε τις φωτογραφίες της νέας Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!