Αγοράστε ένα ολοκαίνουργιο Honda S2000 με... 32.100€ (pics)

Αγοράστε ένα ολοκαίνουργιο Honda S2000 με... 32.100€ (pics)

Αγοράστε ένα ολοκαίνουργιο Honda S2000 με... 32.100€ (pics)

Η παραγωγή του σπορ κάμπριο της Honda έχει σταματήσει περίπου οκτώ χρόνια, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να αγοράσετε ένα εντελώς... παρθένο, με το ανάλογο αντίτιμο, φυσικά.  

Το Honda S2000 έχει γράψει τη δική του ιστορία στις σελίδες των κάμπριο διθέσιων και όχι μόνο. Πρόκειται για ένα από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα και αυτό ισχύει ακόμη και σήμερα, οκτώ χρόνια μετά τη λήξη της παραγωγής του και δεκαοκτώ χρόνια μετά από την παρουσίασή του! 

Το κόκκινο που βλέπουμε στις φωτογραφίες, είναι προς πώληση και χαρακτηριστικό του είναι πως έχει κινηθεί ελάχιστα. Για την ακρίβεια είναι ολοκαίνουργιο καθώς έχει λιγότερα από 800 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του! Ανήκει στη γενιά AP1 (πριν το facelift, δηλαδή), κατασκευάστηκε το 2002 και το μαύρο εσωτερικό του είναι άθικτο, σαν να βγήκε χθες από το εργοστάσιο. 

Κινείται από τον γνωστό ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο VTEC των 2.0 λίτρων, των 240 ίππων και των 218 Nm ροπής, με την τιμή της ιπποδύναμης να του χαρίζει τη μεγαλύτερη ειδική ισχύ (PS/λίτρο) που συναντάμε σε μοτέρ παραγωγής, μέχρι την παρουσίαση της Ferrari 458 Italia. Ωστόσο η τιμή του δεν είναι ακριβώς... ευκαιρία, αφού ο ιδιοκτήτης του ζητά 32.100€, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για αυτοκίνητο 15 ετών. 

Best of internet