Αποκτήστε το Piaggio Beverly 300 με όφελος 290€

Πέτρος Πιτσίνης
Αποκτήστε το Piaggio Beverly 300 με όφελος 290€
Από 4.090€ ξεκινούν πλέον οι τιμές του δημοφιλούς scooter της Piaggio, με τον ισχυρό και οικονομικό κινητήρα των 278 κυβικών εκατοστών.

Με κορυφαίο επίπεδο στυλ, άνεσης και ασφάλειας, χάρη στο στάνταρντ ABS και ASR σε όλες τις εκδόσεις, το Piaggio Beverly 300 είναι η απόλυτη πρόταση μετακίνησης για την πόλη. Πλέον, γίνεται ακόμη πιο προσιτό και οι τιμές του ξεκινούν από τις 4.090€, ενώ 100€ ακριβότερη είναι η κομψή έκδοση "Police" με τον μαύρο ματ χρωματισμό. Οι προνομιακές τιμές ισχύουν μέχρι και τις 20/12 του τρέχοντος έτους.

Θυμίζουμε ότι το scooter της Piaggio κινείται από ένα μονοκύλινδρο μοτέρ 278 κυβικών εκατοστών με ηλεκτρονικό ψεκασμό. Προσφέρει γρήγορες επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου ενώ χαρακτηρίζεται για την αξιοπιστία του. Παράλληλα είναι και ιδιαίτερα πρακτικό αφού υπάρχει διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος στο εσωτερικό της ποδιάς, μαζί με μια θύρα USB για φόρτιση φορητών συσκευών και κάτω από τη σέλα υπάρχει ακόμη ένας, μεγαλύτερης χωρητικότητας, που φιλοξενεί έως δύο κράνη τύπου jet.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!